[]

Lanet bi gun

Sabah sol dikiz aynami geri giderken sadece geri gorus kamerasina baktigim icin direge carptim. Oglen kedimi almaya gittigimde sag dikiz aynama vurup gecmisler. Sonra da kedime fip teshisi kondu.

Bu nedir ya? Evin ortasina oturup aglicam sanirim:(


 
Gelirse üst üste gelir zaten. Dünyanın kanunu bu.
Sınavda olduğunu bilirsen biraz daha rahat edersin.

  • etna  (09.03.21 19:01:53) 
Mala gelmiş, tamir ettirirsiniz geçer gider dikiz aynası nedir ki üzülmeyin

Fip için facebook ve Instagram da fip warrior diye aratın yüzlerce insan var kedisine ilaç tedavisi yapan ve bu hastalığı atlatan. Kesinlikle tedavisi olmayan bir hastalık değil, ilaçları bularak atlatacaginiza inanıyorum, kendinizi ve kedinizi bırakmayın.
  • sanguine  (09.03.21 19:46:46) 
inzivaya cekilin ve hepsinin nedem basiniza geldigini dusunun. buyuk ihtimal farkindaliginiz dusuktu bugun ve daha buyuk olacak olaylarin ufak bir fragmani yasandi.

sağlıkla kalın
  • evimin paspasi  (09.03.21 20:57:43) 
Bizim hergünumuz böyle, hergun böyle yaşamıyorsaniz şanslısıniz


  • kleider  (09.03.21 23:15:34) 
etna'ya katılıyorum, böyle şeyler nedense üst üste oluyor. birkaç gün sonra illa ki güzel bir haber alacağınızı, bu kara bulutların dağılacağını vs. düşünmelisiniz, ben öyle yapıyorum :)


  • sivilceli ergen  (12.03.21 00:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.