[]

10.000 TL yi nasıl değerlendirmeli?

Selamlar

Elimde 10 bin tl para var, bir kaç aydır faiz ile değerlendiriyorum ama bu ay acaba faize yatırmayıp dolar mı alsam diyorum hepsi ile.

- Yakın zamanda ihtiyacım olmaz.
- Bitcoin, hisse senedi, forex , vs vs düşünmüyorum.
- 5 bin tl ile dolar 5 bin tl ile gram alabilir ya da parayı 3 e bölüp dolar, gram, tl faiz de olabilir.

Siz ne dersiniz ?

 
şu an dolar alınmaz, zaten oldukça yüksek. altın da uzun vadeli bir yatırım olur ancak, minimum 6 ay diyorum.

ama şu anki doviz ve altın fiyatlarına baktığımda, mesela 6 ay önce parayı vadeliye mi altına mı dolara mı yatırmış olsaydım şimdi daha çok para kazanırdım diye, bunun cevabı şu an için vadeli. ama bu önceki 6 ayın verisi.
  • reanarchy  (08.03.21 13:41:01) 
Sakin altın almayın on katını altına gömerek hayatının hatasını yapan 4 aydır kafasını taşlara vuran biri olarak söylüyorum altın almayın da naparsaniz yapin


  • sanguine  (08.03.21 13:45:22) 
Altın olmaz
Ben olsam gbp alırdım

  • zoghurt  (08.03.21 14:10:25) 
Bitcoin veya ethereum olabilir ama şu an yüksek, düşmesini bekleyip düşünce almalı. Altın çok düştü son zamanlarda ama daha fazla düşmez diye düşünüyorum, dipleri gördü zaten, ama altını da çok beklemek lazım bir şey kazandırması için.


  • Flaneur  (08.03.21 14:25:03) 
Ben dolarları bozdurup altına geçiş yapacağım. Ytd.


  • sta  (08.03.21 15:49:55) 
Aylık faiz bayagı iyi getiriyor aylık olarak değerlendirdim ben, günlük faizde rakam çok düşüyor.


  • esinikaybetmiscorap.  (08.03.21 23:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.