[]

Yazılarımı paylaşabileceğim bir komünite/mecra

Çeşitli alan ve konularda özgün yazılar yazdığımı düşünüyorum; şimdiye kadar az sayıda yazdım, bundan sonra daha sık yazmak için vaktim olacak.

Yazıları kendi sitemde paylaşıyorum, reklamımsı paylaşımlar yapmaktan da hiç haz etmediğimden hiçbir mecrada paylaşmıyorum; haliyle yazılar kimseye ulaşmamış oluyor. Bu sebeple bu tarz "düşünsel" (bu başlık altında toplayabilirim sanırım yazıların çoğunu) yazılara ilgi duyan insanların bulunduğu, yazılarımı paylaştığımda karşı tarafın da bundan memnuniyet duyacağı ortamlar arıyorum. Bu tarz bildiğiniz mecralar varsa önerileri alabilirim.


 
Ya çok captain obvious olacağım ama ekşi sözlük?


  • plutongezegendegilmi  (07.03.21 21:53:09) 
Konu ve başdurdğunuz yerin tarzı önemli. Yazılarınız özgünlüğü konusunda fikir almanızı öneririm. Tamamen başka bir gözün okuması iyi oluyor.

Medium'un oturmuş bir kitlesi var, takipçi olayı olması kendinizi duyurmak için avantajlı
Vesaire.org
Manifold.press
Filmloverss
www.dadanizm.com
Kafa-bavul
Gazete vb yerlerin forum sayfaları
Karga Mecmua (Hala çıkıyor mu bilmiyorum)
Gaiadergi

Sadece bu tip yayınlaır takip için Twitter hesabı açarsanız, benzer yerler de önünüze düşecek.
  • kaset  (07.03.21 21:56:40) 
Medium ve Ekşi'de zaten zaman zaman paylaşıyorum ancak fazla ana akım mecralar olduklarından sıcak bakmıyorum; pek işime yaradıkları da söylenemez zaten. Medium'da paylaşmak için "ortalama okuyucuya hitap edecek şekilde" yazıp, kendi sitemde paylaşırken üçte ikisini kırptığım bir yazım var mesela. "Millet okusun" diye eğip bükmekle uğraşmak istemiyorum yazıları.

Önerdiklerinize göz atacağım, teşekkürler.
  • ajora  (07.03.21 22:17:40) 
Dogru basliga yazarsaniz eksi sozluk en cok kisiye ulasabileceginiz mecra.

Belirli bir alanda yaziyorsaniz ve ilgili kisiler okusun istiyorsaniz kaset+1
  • brkylmz  (07.03.21 22:18:03) 
bubisanat.com


  • anatomik  (07.03.21 22:37:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.