[]

Zero to Hero - Gerçek Örnekler

Bu tür "hayatım berbattı, hiçbir şey yolunda gitmiyordu, sonra şöyle şeyler oldu/yaptım her şey çok güzel akıp gitti" diyeceğiniz gerçek olaylar var mıdır?




 
hayır ama umarım burayı en kısa zamanda editleyebilirim :')


  • candide  (07.03.21 16:26:15) 
"hayatı berbat" noktasından başlamıyor ama yolunda gitmeyen bir hayat akışı sırasında zor kararlar veren, büyük işler başaran ve hep mücadele eden bir insanın hikayesini görmek isterseniz ebru baybara demir ismini araştırabilirsiniz. benim de yeni izlediğim, hikayesini anlattığı video da sözlükteki başlığında paylaşılmış www.youtube.com

bir de "her şey çok güzel akıp gitti" gibi bir hayat (bence) yoktur, bu tür hikayelerde insanlar hep zorluklar yaşar ve mücadele ederler, orada da gerçekçi olmak gerektiği kanaatindeyim.
  • nimberjack  (07.03.21 16:31:14) 
Bir arkadaşım 35 - 40 arasında bir yerde ölüp kalacaktım demişti. Bütün gece içip hiç olmadık bir yerde uyanıyordum vs. dedi. Bir işi varmış ama nefret ediyormuş. İşteyken Ciğeri patlamış ve hastaneye kaldırılmış. Sonra iş yerinden izin almış derken linkedin' de bir iş görmüş hiç umudu yokken başvurmuş ve kabul almış. O sıralarda hoşlandığı hatuna açılmış hatun kabul etmiş. Kadıköy' de üst komşum oldular çok tatlı bir çift. Çocuk benim per perişan halimi görünce çok normal abi benzer durumlardan geçtim korkma demişti.


  • guitarissimo  (07.03.21 17:13:10) 
lisedeyken bir ara çıktığım, benden 5-6 yaş büyük olan eski erkek arkadaşlarımdan biri, bira karşılığında barlarda fedailik yapan (eski basketçiydi), sağda solda uyuyan, uyuşturucu fazla olmasa da çok fazla alkol tüketen, herkesin işsiz güçsüz, "bir gün bir kenarda ölüsünü bulacağız" diye endişe ettiği, tipi düzgün olduğu için bazen günde 2-3 kızla takılan, çalışmayan, ondan bundan otlanan falan biriydi.

30 yaşında annesi bir tanıdık vasıtasıyla bir havayolu şirketinde işe soktu.
apron görevlisi falan gibi bir şey olarak çalışmaya başladı.
şu anda 41 yaşında, çelebi'de ceo olma yolunda ilerliyor.
almanya'ya transfer edildi.
10 bin küsur euro falandı maaşı iki yıl önce.
şirketin tuttuğu gayet güzel bir dairede yaşıyor isveçli kız arkadaşıyla.

anlattığı kadarıyla kendi karakterine çok uygun bir iş yapıyor gerçekten.
ve işini de iyi yapıyor.
ama söylediği şey, "eskiden bar köşelerinde sulu bira içerdim, şimdi pahalı gece kulüplerinde pahalı içkiler içiyorum.
eskiden taksim'de onunla bununla takılırdım, şimdi geceliği bilmem kaç euro olan escortlarla takılıyorum."
kendine göre aynı serseri hayatı yaşamaya devam ediyor yani.
ama son derece de mutlu.

kız arkadaşı istiyor diye çocuk denediler, olmadı.
"ben baba olacak adam değilim zaten, böyle yaşamayı seviyorum" diyor.

türkiye'ye geldikçe hâlâ görüşürüz, çok da severim.
arada bir face'ten falan haberleşiyoruz.
  • blatta hiberna  (07.03.21 18:28:21 ~ 18:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.