[]

Kedi icin sineklik

Balkon kapıma kedim icin sineklik takmak istiyorum ama açılır kapanır bir sey olmasını da istiyorum benim geçebilmem icin. Internette boyle ürünler var ancak kendim takabilir miyim? Ne önerirsiniz?




 
eğer baktığınız kapılarda kediler için özel üretilmiş bir sineklik yoksa, bence bir marangoza yaptırmanız iyi olur.
internette var olan kapılardaki sinekliklerin tamamı tek bir tırnak hareketiyle yırtılabilen ince sinekliklerdendir muhtemelen.
tel olması lazım.
  • blatta hiberna  (06.03.21 22:07:40 ~ 22:07:50) 
Aradığın şey: akordiyon sineklik. PVC pencere yapan yerler yapar. Pimapenciye gideceksin, kapı ölçüsüne göre yapıp takacaklar.


  • prole  (06.03.21 22:11:10) 
Akordiyon sinekliğe gerek yok. Onlar ekstra pahalı oluyor. Pimapenciye gidip alüminyum telli sineklik istediğini ve evcil hayvan için olacağını söylersen onlar ölçü alıp ona göre imal ediyorlar. Dışa doğru açılan, menteşeli ve kilitli (ya da açılması için yukarı kaldırmaya gerek duyulan) sineklik yapılıyor.

Ben iki yıl önce 4 tane yaptırmıştım 50*100 pencerelere ve 380 lira verdim. Şimdi biraz daha pahalı olabilir alüminyum fiyatına bağlı olarak.

Takılması için şarjlı vidalaman varsa ve bu işlere elim yatkındır dersen yaparsın ama ben olsam uğraşmam. Düzgün olmaz, kolay çıkar aşağı düşer falan. Gerek yok.

Yukarıda bahsettiğim fiyat montaj dahil fiyatı.
  • himmet dayi  (06.03.21 22:49:19 ~ 22:49:28) 
akordiyon sineklik evet daha pahalıdır ama açması kapaması çok daha kolaydır ve daha sorunsuzdur bence.


  • ufockinwotm8  (06.03.21 22:58:47) 
@ufockinwotm8

maalesef katılamayacağım. akordiyon sineklik açılıp kapanırken alt ve üst ray eşzamanlı gitmediği için saçma bir şekilde zor açılıp kapanıyor. menteşeli olanlar tıpkı kapı gibi açılıp kapanıyor. kilit sistemi de güvenli.
  • himmet dayi  (06.03.21 23:15:28 ~ 23:15:56) 
Biz akerdiyon sineklik yaptırdık balkon kapısına. Teli kaldırıp altından geçiyor. Eğer telin alt kısma sabitlenme seçeneği varsa alabilirsiniz, eğer yoksa parayı çöpe atmış olursunuz bizim gibi :)))))))


  • elorelia  (07.03.21 12:26:40) 
Pilekitty öneririm


  • suicides underground  (07.03.21 13:35:40) 
kedi söz konusu olduğu için akordiyon sinekliği düşünmeyin. çünkü takılan tel insan için sineklik, kedi için tırmanma parkurudur. sizin takacağınız sinekliğin ömrü kediye göre bir hafta ile bir ay arasında değişir. bir pimapenci istediğiniz tipte (teli kediye göre aliminyum ya da çelik olabilen) bir kapı hazırlayabilir.


  • tururo  (07.03.21 15:12:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.