[]

Canım böyle gök gürültülü, sağanak bir yağış çekiyor. Sizde de var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Kuraklıktan mıdır nedir uzun bir zamandır şöyle Mount Doom'dan kopan şimşeklerle birlikte böyle yoğun bir sağanak yağış çekiyor canım. Öyle böyle değil. Zaten kapalı havaya karşı bir sempatim var ama bu başka bir boyut. Sanki bardaktan boşalırcasına gürül gürül bir yağmur yağsa rahatlayacağım. Sizde de var mı böyle tuhaf bir arzu?


 
Yok.
Bazen memlekete gittiğimde denk gelir öyle. yağmur fırtına dev gibi dalgalar rüzgar. Korkunç olur. Öyle zamanlarda kendimi sağlama alıp izlemek çok keyifli gelir. Doğanın gücünü görmek fark etmek değişik bir his. Evet iyi geldiği oluyor ama şu an öyle Bir Arzu yok.
Onun yerine mükemmel bir balık meze tabağı ile müzik eşliğinde zamanı geçiriyorum
  • kisa  (06.03.21 18:24:51) 
son zamanlarda bende de var bu. uyurken gök gürültüsü ve yağmur sesleri açıyorum. hatta o an çok ilkel bir çağda bir mağarada yattığımı; bu seslerin, karanlığın, şimşeklerin parlaklığının vs bir mağara adamı için ne gibi hisler yaratabileceğini düşünüyorum. simülasyon gibi.


  • isveperver  (06.03.21 18:40:55) 
Karadeniz’e gittiniz mi hiç, o korkunç yağmurların sellerin olduğu zamanları çok yaşadım. Gözümün önünde eve yıldırım düştü. Hayatımda hiç öyle şimşek sesleri duymadım. Karadeniz de yağmura yakalanmak korkunç. Ankara’da yaşıyorum evimiz en üst katta. Gök gürleyince çok korkuyorum. Evimizin üstüne yıldırım düşecek diye. Yağmuru severim ama tüm aile fertlerim ve sevgilimin evde olduğunu bildiğimde.


  • Hallegadola  (06.03.21 19:51:10) 
Daha birkaç saat önce aynı şeyi düşündüm. Şöyle şakır şakır bi yağsa keşke, süper olurdu.


  • buff  (06.03.21 19:57:18) 
Evet ama hava ılık olacak. Bu sene çok üşüdüm yeter artık soğuk.


  • diffarentiationation  (06.03.21 22:06:19) 
arada gökgürültülü yağmur sesi açıyorum spotify'da...


  • SiyamkedisiZorro  (08.03.21 09:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.