[]

10 günde 4 kilo nasıl alınır?

merhaba millet
bir arkadaşım var açık öğretim 3 te, yalnız buna askerlik gelmiş, yani götürürlerse uzun dönem yapacak tabi evli ve çocuk babası nasıl bıraksın, bir yıllığına çürük alması lazım ki okul bitsin.
şimdi bu arkadaş 177 boy ve 104 kilo imiş, ne yapsında muayenede 107 nin üzerine çıksın?
hızlı kilo aldıracak bir yöntem var mı?
teşekkürler

 
'bulk' diye gecen urunler var toz seklinde, sute karistirip iciyorsunuz, tek kullanimda birkac ogunluk enerji veriyor.

yattigi yerden gunde 3 ogun steakhouse yiyerek bunlari kullanirsa basarabilir bence ama kalp-damar rahatsizligi falan hic tavsiye etmiyorum yani (:
  • achelon  (22.05.10 16:54:22) 
muayeneye gitmeden once de bol bol su icsin ve hamur işi yesin, ama tartılmadan önce tuvalete girmesin...


  • lule  (22.05.10 17:01:42) 
sağlıklı şekilde alınamaz sadece göbek yaparsın.

yapma
  • tatarcan  (22.05.10 17:16:25) 
Muayeneden hemen önce dünyalar kadar su içsin...


  • samterk  (22.05.10 18:03:12) 
Arkadaş yesin içsin kilo alsında; ben askerlik muayenesine gittiğim zaman 179 boya 110 kiloydum ve askere alındım... Ama ben itiraz etmedim gitmek istiyordum zaten tecil bozdurmuştum... işin özü öyle 2-3 kiloya bel bağlamasın, biraz insiyatif kullanıyorlar bildiğim kadarıyla...


  • evladim toplasana odani  (22.05.10 18:32:23) 
kilolu arkadaşlara "verirsin aslanım", zayıflara da "alırsın aslanım" diyerek onlarca kişiyi aldıklarını bizzat biliyorum, arkadaşın bence çok heveslenmesin ne olur ne olmaz.


  • tekosin  (23.05.10 00:17:13) 
lavuk gidecek askere hiç heveslenmesin:)


  • kanan  (23.05.10 12:18:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.