[]

Call of duty

Oyununu bilen var mi? Ben hic anlamiyorum, erkek arkadasim oynuyor baya uzun zamandir. Buradan kiz arkadas, flort vs yapiliyor mudur?

Oyunda arkadaslar kisminda son oyun diye bir kisim var, orada son oyunda hep ayni kisiyi goruyorum. Bir kiz kullanici adi. Arkadaslardaki son oyun kismi neyi gosteriyor, en son oyun oynadigini mi?
Eger oyleyse gece ben yattiktan sonra hep onunla oyun oynuyor demek ki.
Bilen biri beni aydinlatabilir mi, tesekkurler

 
Oradan anca 12 15 yaş aralığı kız arkadaş yapar. Kız kullanıcı adı olduğu kesin mi? Yani bariz bir kullanıcı adı mı? Bence gerçek kız değildir çünkü kızlar 12-15 yaş grubundan sakınmak için özellikle kamufle olmak istiyor. Belki erkek arkadaşı goygoy amaçlı kız gibi görünmek istemiş olabilir.


  • cometome  (06.03.21 09:41:14) 
eğer warzone oyunundan bahsediyorsan arkadaş listesini görebilirsin. oynadığı kişi kadın olabilir böyle bir olasılık var ama flört için değil belki birbirlerinin kıçını kurtardıkları için, birlikte oynamak zevk verdiği için oynuyorlardır. eğer bahsettiğim oyunu oynuyorsa tek başına çekilecek çile değil çünkü. biriyle oynamak daha zevk veriyor.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (06.03.21 09:57:16) 
call of duty'den kiz dusurup seni aldatiyorsa tebrik etmelisin bence. muhtemelen hayattaki en buyuk basarisi olabilir.


  • baldur2  (06.03.21 10:21:57) 
Arkadaslar ben bu oyunu hic bilmedigim icin cevaplarinizi da yorumlayamiyorum acikcasi. Yani burasi kiz dusurulecek bir oyun degil mi, bunu mu anlamaliyim?


  • balpolen  (06.03.21 10:30:11) 
eski kiz arkadasimla vietnam gorevi sirasinda tanismistim. karargahindan ayrilirken yanina neler aliyor, onu da ogrenmeye calisin. hicbir yer tekin degil...


  • ateistanbul  (06.03.21 10:59:31) 
@balpolen oyunda mikrofon açıp konuşabiliyorsun. Ama ortam öyle sevgili yapayım gibi bir ortam değil, taktik yapmak amaçlı. Bana oyunda sürekli rus, alman falan denk geliyor her zaman türk de denk gelmez. Yani kısaca evet call of duty kız düşürülecek bir oyun değil. Ama pubg denen oyunda kız düşürebilmesi yüksek ihtimal.


  • cometome  (06.03.21 11:11:22) 
Tamam, cok tesekkur ederim. Bir de onun agzini yoklayayim bakalim ne diyecek


  • balpolen  (06.03.21 11:36:02) 
call of duty gibi bir ozunda birbirlerini bulup asik oldularsa sevenleri ayirma cik aradan derim :)


  • sonsuz  (06.03.21 15:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.