[]

iPhone 12 Pro

Eşime doğum gününde hediye etmek istiyorum. Daha önce iPhone kullanmadık dolayısıyla bazı sorularım var bilenlere danışmak istiyorum.

1. Hepsiburada yaklaşık 300 lira daha ucuza satıyor. Oradan almamın bir mahsuru var mı?
2. Kutu içeriğinde şarj cihazı yokmuş. Bunu sadece resmi site mi satıyor? Bir de Mag safe diye bir şeyden bahsediliyor onu da almam gerekir mi? Ne tavsiye edersiniz?

Bunlar haricinde de herhangi bir görüş veya tavsiye varsa duymak isterim. Teşekkürler.

 
Hepsibıradadan herhangi bir şey alacağınıza paranızı çakmakla yakın daha iyi. Amazon’da varsa orayı öneririm fark olsa bile sorun olduğu saniye eğer amazondan aldıysanız direkt iade edebilirsiniz. Beğenmezseniz de edebilirsiniz.
2.Herhangi bir şarj aleti usb-c uyumlu ve amperi uygun aleti şarj edecektir. Resmi site zorunlu değil. Magsafe kablosuz şarj isterseniz onu ayrıca temin edebilirsnizi.

  • sanal hayvan  (05.03.21 14:17:10) 
magsafe degisik bir sey, apple 20w sarj aletinden daha yavas dolduruyor. ben 20w sarj aleti kullaniyorum memnunum. magsafe kablosuz sarj gibi ama biraz da kablolu gibi cunku manyetik olarak yapisiyor cihazin arkasina.

12 pro guzel cihaz bence memnun kalirsiniz.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (05.03.21 14:23:33) 
1- satıcısı hb olan hiçbir üründe sorun yaşamadım, satıcısı hb olmayanı almam.

2- kablo geliyor, sadece adaptör yok. bence amazondan adaptör alın geçin, mag safe kullanışsız gibi.

onun haricinde pro ile 12 düz 12 arasında bence fiyat farkına değecek bir şey kesinlikle yok, boyut sorun değilse o kadar çıkmışken 12 pro max alırdım ben, değsin diye. onun haricinde düz 12 alırdım.
  • garavel  (05.03.21 14:45:36) 
1- 300 lira için 15k riske atılmaz bence.
2- magsafe kablosuz şarj için. ben kullanışlı bulmadım çünkü çok yavaş şarj ediyor. adaptör alın geçin +1.

  • plutongezegendegilmi  (05.03.21 14:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.