[]

Roket patladıktan sonra etrafındakiler öldü mü?

Söndürmeye çalışan biri vardı. Başkaları da olabilir belki bilmiyorum.

Patlamanın çapı baya büyük. Bişey olmuş mu?


 
Ne roketi, ne patlaması?


  • austra  (04.03.21 23:16:13) 
www.youtube.com

Starship patladı ya iniş yaptıktan 8dk sonra. Herkes görmüştür diye ayrıntı vermedim twitter ve sözlükte gündemdeydi. Youtube ve instagramda da öyle. Haber sitelerinde de vardı.

Hani Space X'in yaptığı test.

Sahibi Elon olan. Soyadı da Musk hatta.
  • ananiyimioguz  (04.03.21 23:33:22) 
"the area is vast and empty enough that an accident or explosion would not cause damage or fatalities"

denmiş bir sitede.

Kimse yaralanmamış ya da ölmemiş.
  • dissendium  (04.03.21 23:37:10) 
Etrafında kimse yok. O alanların kilometrelerce etrafı boşaltılıyor


  • asbe  (04.03.21 23:38:21) 
Pardon videonun sonunda söndürmeye çalışan şey sabit açıyla püskürtmediği için bir insan uzaktan sıkıyor zannetmiştim, meğer mekanikmiş gereksiz heyecan yapmışım dağılabiliriz.

Hatta o kadar insan gibi gördüm ki yanına niye yaklaşıyorlar falan diyorum. Te allahım.
  • ananiyimioguz  (05.03.21 00:08:37 ~ 00:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.