[]

Ankara - Kıtır

Buraya ilk defa gitmeyi düşünüyorum da,
1. Saat 19'a kadar açık mı, bilen var mı?
2. Baktım da yarı self servis falan yazmışlar, nasıl işliyor burası tam olarak rezil olmayalım shshsh


 
gidebilirsin. açıktı.


  • ankara06  (04.03.21 22:22:46) 
Gideli 1 yıldan fazla oldu da sipariş konusunda ilginç bişey hatırlamıyorum ya. Kasaya ödüyorsun, oturuyorsun, yemek hazır olunca sesleniyorlar gidip alıyorsun.


  • plutongezegendegilmi  (04.03.21 22:38:28) 
girerken sağlı sollu iki kasa vardır. hangi kasada çalışan varsa gidip ordan yemek/içmek istediğin şeyin parasını ödüyorsun ve sana ürün fişi veriyorlar.. bira içiceksen sana bira fişi verir. kumpir/kokoreç yiyeceksen onun da fişini verir.bardan fişi verip biranı alırsın. mekanın dışında yanda fırın bölümü var, küçük bi camı vardır ordan kafanı kolunu uzatıp fişini veriyorsun, sana 5 dakka sonra gel diyor, 5 dakka sonra kumpirini/kokoreçini alıp yiyorsun. menüye bakıp alengirli bişeyler seçersen yiyecek olarak, sana siparişinin numarası yazan bayraklı bi çubuk verirler git otur arkadaş getircek derler. biranı yudumlayarak yemeğini beklersin.

güncel çalışma saatleri hakkında hiçbi fikrim yok.
  • ghostinthemech  (04.03.21 22:42:05) 
devlet hastanesi gibi işler midye için ayrı sıra, koko için ayrı sıra bira için ayrı sıraya gireresin.


  • mkrk  (04.03.21 22:43:39 ~ 22:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.