[]

Kelepir Yurt Dışı Uçak Bileti Bulmak

Merhaba sevgili hostesler ve birinci pilotlar,
Eğitim için amerikaya gidiş-dönüş bileti almak gibi bir durumum var.
İnternet üzerinden türkiye adresli(billing address) kredi kartlarına satış yapan yabancı siteler veya görülmemiş ucuzlukta ama güvenilir türk siteler bulmaya çabalıyorum.
Acentalarla konuştum hepsi astronomik fiyatlar isterken,internetten alırsanız daha az ödersiniz dediler.
Bir de onca havayolu varken nedense hepsi delta&lufthansa üzerinden arama yapıyor.
American Airlines kendi sitesinden baktığımda gayet ucuz göründü ama türkiyeye satışı yok.Türkiye tabanlı ama american airlines bileti satan site var mıdır ki bildiğiniz?

 
hacı o iş öyle olmuyor beya.
bir kere belli bir sistem var o altyapı ile acentalar bakıyor, hepsinde aynı çıkar. biletleme ücretinden belki 10 dolar oynar..

anca havayolu şirketlerinin sitelerinden bulman gerekiyor. boşuna çabalama, al gitsin birini işte.
  • alchemistt  (22.05.10 15:02:41) 
www.skyscanner.com.tr
www.expedia.com

  • makineci  (22.05.10 18:00:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.