[]

0 numaradan daha kısa tıraş makinesi var mı

selam.

berbere gidip tepe hariç 0'la aldırıyorum. ama yine de uzun yani. ama ustura da istemiyorum. benim berber yok diyo. yok mu hakikaten. varsa en kötü ben alıp götürücem makineyi bunla yaparsın diye.

teşekkürler.

 
nasıl olsun 0dan daha kısa? hiçbir başlık takmadan kesince 0 oluyor işte. sinek kaydı sakalı alan başlıkla daha da kısaltılabilir.


  • jelly bear  (04.03.21 14:35:03 ~ 14:35:33) 
Makinenin üzerindeki plastik tarak zımbırtısını çıkarıp direk kafanıza sürtüyorsa daha ne kadar kısa olabilir ki.

Biraz bastırınca o şekilde daha da kısa yapıyor benim makina ama yine jiletle dalmış gibi yapmıyor.
  • hedep  (04.03.21 14:35:51) 
daha ince uçlu makineler var. Direkt şu makine daha ince diyemem ama bende olan iki tanesini kıyaslarsak;

Birinin uç kısmı daha kalın: www.orhanucuzluk.com

Diğerinin daha ince: cdn.akakce.com

ben bunların ikisiyle de sakalımı tıraş ediyorum. Babyliss marka olan çok ince kesiyor. Diğeri daha uzun bırakıyor.

0 numara dedikleri şey makineye vida ile takılan o metal parçanın kalınlığı kadar. O metal ne kadar incelirse saç kesimden sonra o kadar kısa olur.
  • himmet dayi  (04.03.21 14:36:00 ~ 14:37:35) 
traş makinesi budur: www.braunshop.com.tr ve sinek kaydı gibi sıfır tıraş yapar. başlık tipli olanlardan değil de bu tarz başı olan makineler sıfır keser.

diğer arkadaşların gönderdiği daha çok sakal şekillendirici. bunların sıfırı sinek kaydı gibi değildir. arada ciddi fark olur.
  • reanarchy  (04.03.21 14:58:08 ~ 14:58:38) 
reanarchy'nin gösterdiği şekilde bir makina ile almanız gerek.
en yakın traş orada gösterildiği gibi folyo uçla olur, ama daha fazla vakit alır 0 numara uca göre.

  • gkhncnzdgn  (04.03.21 15:22:35) 
jiletle aldır 2-3 gün dışarı çıkma istediğin gibi olur


  • bir soru sorcam  (04.03.21 15:51:38) 
berber bir arkadaşım vardı, sonradan mesleği bıraktı.

bi gün onun dükkanda traş oluyorum, moser 1400 makina var. sakal traşı yapıyor moser 1400 ile ama nasıl diyeyim sıfıra sıfır alıyor makine, aynı normal traş makinası ile traş olur gibi. bende de vardı aynı makinadan taraksız 0 oluyor ama arada dağlar kadar fark var. sordum buna bende de aynı makina var seninki nasıl böyle alıyor diye. ben bıçaklarını bilettim. bizim bi bıçakçı sabri usta var ona götürüp abi bunu sakal traşına göre ayarlarmısın dersen yapar demişti.

böyle bir sistem var yani.

bu dediğim oalyın üstünden 10 sene geçti hala moser 1400 kullanıyorum 99 yılından beri. cidden çok sağlam makina. alırsan orjinal al.

tahminime göre makina üstündeki metal tarağın uçlarını kısaltınca kesme uzunluğu da kısalıyor.

moser 1400 ün yedek metal tarağından alıp denemek lazım.
  • killerbee  (04.03.21 15:57:46 ~ 16:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.