[]

avrupa yakası gibi veyahut daha eski nostaljik türk dizileri tavsiyesi?

komikli ve gerçekten kaliteli eski türk dizileri tavsiye edebilir misiniz? varsayalım ismail'i izleyip epey sevmiştim, onun gibi de olabilir.




 
gülşen abi


  • sutlu nescafe  (04.03.21 13:02:10) 
Kaygısızlar, sasifelek çıkmazı, yedi numara.

Bir de çok kısa süren ve yılmaz Erdoğanin senaryosunu yazdığı ilk absürt komedilerden biri olan umut taksi var.
  • deer hunter  (04.03.21 13:04:16) 
genis aile
bir demet tiyatro

  • foster  (04.03.21 13:15:22) 
Tatlı Hayat gibisi gelmedi.


  • himmet dayi  (04.03.21 13:27:39) 
gülşen abi +1
yedi numara
tatlı hayat
ibreti ailem(8 bölüm sürdü ama muhteşemdi, o an tutmamasının sebebini de anlamadım kadrosu da bayağı iyiydi)
  • Hallegadola  (04.03.21 13:36:26) 
Portatif Hüseyin. Bulursanız bana da haber verin.


  • ultranil07  (04.03.21 14:12:15) 
Emret komutanım

Günümüze göre bayağı kaliteli.
  • scholes  (04.03.21 14:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.