[]

Kamera odaklı telefon

annem kendi ürünlerinin fotoğrafını çekiyor.
normalde iphone 8 plus ile çekiyordu ancak telefonu bozuldu.

şimdi iphone'lar da pahalı geldi.
çok pahalı olmayan (ama şuan telefon konusunda pahalılık kriteri nedir bilmiyorum. ama amiral gemisi olmasın işte, demek istediğim bu)

android arayacağım o yüzden el mahkum.
hangi telefonu önerirsiniz? fotoğraf çekmek dışında kullanılmayacak. annem kullanacağı için de, otomatik modlarının çok iyi çalışıyor olması lazım, ki iphone 8 plus bu konuda muazzamdı.

ne önerirsiniz?

 
www.hepsiburada.com

bu tatmin eder mi örneğin? fotorğaf konusunda, ürün fotorğafı.

www.hepsiburada.com

yoksa ila ki böyle bir şey mi gerekir?
  • tchuck  (04.03.21 12:06:38) 
Samsung M51


  • Arthur Dayne  (04.03.21 14:25:38) 
android dünyasından hiç anlamıyorum ama,
samsung'lar sanki artık pek rabet görmüyor gibi hissediyorum? amiral gemilerinde dahi stabillik sorunu oluyor vs. diyorlar.

bunun kamerası tatmin eder mi yine de?
aynı fiyattaki xiaomi note 9 prodan daha mı iyidir?
  • tchuck  (04.03.21 17:25:36) 
Eski bir Xiaomi kullanıcı olarak söylüyorum almayın. Ekranı 1 sene içinde ghost screen oldu. Yakınlık sensöründe problem vardı. Gps'i adam akıllı çalışmıyordu. Bazı uygulamaları çalıştırmak için türlü türlü eziyetler çekiriyordu. Güncellemeleri sorunlarla dolu bir şekilde geliyordu. Saymakla bitmez. Hala daha amiral gemileri hariç süper amoled + ekran kullanmıyor çoğu modellerinde. Yıl olmuş 2021 hala ips lcd ekran kullanılan telefonlar üretiyorlar. Bana kalırsa bulaşmayın.


  • Arthur Dayne  (04.03.21 18:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.