[]

yeni dogan bebek hediyesi - imdat

dostlar, en yakin arkadaslarimdan biri dogum yapti. anne, baba, bebek herkes mutlu gibi, sagliklilar da.

ilk defa bu kadar yakin bir arkadasim dogum yapinca ne hediye alsam bilemedim. standard yeni dogan hediyeleri almak istemiyorum, iste bebek kamerasi, giysi, bakim seysileri filan. istiyorum ki bebek icin bir hediye olsun ama anlami olsun, ve yillar yillar sonra bebegin isine yarasin. bu ne sacmalik dediginizi duyar gibiyim. biliyorum ama mesela (acayip salliyorum su an) bebek adina tesla hisseleri, efendime soyleyeyim aydan 2 metrekare toprak (bir ara boyle bir sey vardi galiba, iskocya'dan alinca da lord mu olunuyordu eheh) gibi degisik bir sey olsun. bu arada adina agac diktirecegim oncelikle. parasi da hic onemli degil.

evet ne olabilir? cok cahilim bu konuda. lutfen yardim, ne yapabilirim?

 
istediginiz gibi cok iddiali bi sey sunamiyorum oncelikle. ama soyle bi abonelik olabilir belki ilerki aylarda baslamak uzere: www.adimadim.com


  • pide  (03.03.21 22:25:35) 
cok tesekkurler pide ancak setleri 9. aydan itibaren basliyormus. harika olabilirdi gercekten ama 9. ayda bunu alacagim, cok tesekkur ederim.


  • tannen  (03.03.21 22:29:48) 
Adimadim a biz de aboneyiz süper bir şey. İyi ki almışız diyorum ama bir ebeveyn olarak bahsettiğiniz türde bir hediye hiç gelmedi aklıma :/
Bizde çeyrek falan yapılır agsfdh

  • somethinginthewayshemoves  (04.03.21 00:42:54) 
tamamen sordunuz diye söylüyorum,
ben anne olsam bir belge getirip "aydan toprak aldık" dese arkadaşım, "eheh iyiymiş yaa bayan" der, muhabbeti devam ettiremezdim.

ben Mevlüt kıyafeti diye satılan şeylerden aldım bazen. bebeğin hassasiyetine uygun, gösterişli ve kaliteli takım oluyor. normal elbisenin daha gösterişlisi. onunla foto çekiliyorlar, hatıra kalıyor. yeni anne baba çocuğu giydirmekten zevk alıyor daha çok.
bileklik almak da güzel oluyor. altın. ilerde de saklıyorlar. genelde çok yakın olan biri alıyor onu.
para kısmı çok mühim değilse, bir bankadan çocuk için katılım hesabı gibi bi şey açıp, ilk parasını da yatırabilirsiniz.

çok absürt şeyler olmadı ama, belki sizde bir şey açar diye dedim.
yine de çeyrek/yarım altın taktığımdaki memnuniyeti başka birhiç hediyede bulamadım, o ayrı konu :)
  • lovemyself  (04.03.21 01:34:19) 
Geçen ay yakın arkadaşım doğum yaptı bebeği adına fidan diktirdim.
Kuzenim de geçen hafta doğurdu onun bebeği adına da Sma derneğine bağış yaptım.

  • suicides underground  (04.03.21 08:14:47) 
yarım altın al geç.


  • mikahakkinen  (04.03.21 10:05:03) 
ben çikolatayla birlikte gümüş mama kaşığı almıştım yakın arkadaşımın bebeğine, üzerine isim de yazdırılıyor. hem kişiye özel, kalıcı oluyor hem de bütün hayatı bolluk içinde geçsin diye, şanslı doğanlar için “ağzında gümüş kaşıkla doğmak” sözüne atıf yapabilirsiniz.
www.silvernurse.com

  • miranda  (04.03.21 21:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.