[]

Bir araç sorusu da benden

Arkadaşlar Skdoa scala 1.0 dsg premium bugün opsyonladım. Yarın sabah kararımı iletmem gerkiyor.
Aracı bilenler ne düşünyorsunuz? Aracın içi hoşuma gitti ama aracı kullanamadım. Ama motor performansını youtube da gayet iyi diyorlar. Sizce nasıldır.?
Bir diğer soru ise ekonomist arkadaşlara
Aracın nakit ve kredili fiyatı farklı. Arada 9 bin oynuyor.
Elimde döviz var sizce hepsini bozup nakit mi alayım yoksa bir kısmını bozup gerisini kredi ile mi çözeyim? Eğer kredili alırsam 0.99 kredi oranı ayrıca? 12 aylık ödemeye göre her ay dövizi bozup öyle mi ödeme yapsam kafam karıştı

Teşekkürler

 
Motor “yeterli” görünüyor. Gitmiyor bu dedirtmez ama uçup kaçmaz da. Ben olsam kredili alırdım, ucuz çünkü.


  • orient blue  (02.03.21 22:47:56) 
a3 1.6 tdi'dan sonra a3 1.0 tfsi kullandım test sürüşü olarak, motoru gayet iyiydi bence, dizelden net daha iyi yani. eğer performans takıntın yoksa üzmez.

krediyi eğer araç bayisinden çekeceksen (vdf gibi) şartları iyi araştır derim. kaskoyu bizden yaptır derler yüksek bi rakam çıkarırlar, üzülürsün.
  • roket adam  (02.03.21 22:59:57) 
çok sağolun
Dediğiniz gibi kredi olayı çok farklı kredi çekince 235 istiyor bir de üstüne 7 bin tl faizi de var yaklaşık fark 15000 bin farka çıkıyor nakit fiyatıyla. Benimde bu kafamı karıştırdı.
Birde dediğiniz gibi kasko da bizden olacak diyor. 15000 bin fark benim bozacağım dövizi 12 ay içinde çıkaracak mı o işi çözemedim bir türlü.
  • spacevan  (02.03.21 23:04:44) 
1.0 ecotsi leon var. Gayet yetiyor. Kaça opsiyonladınız?


  • elitoangelito  (02.03.21 23:37:01) 
115 beygirlik modeli almıyosan 95ten performans olarak birşey bekleme. 115lik de müthiş değil ama orta karar. bu arada toplumumuzda küçük motor az yakar yanılgısı var umarım bu konuya detaylı bakmışındır. istanbulda tahminim 8 9dan aşağı yakmaz


  • KidLazer  (03.03.21 09:45:59) 
Aracı aldım sağolun cevaplarınız için


  • spacevan  (03.03.21 18:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.