[]

Opel crossland ı nasıl bilirsiniz?

Babam yarına kadar bunu opsiyonlamıs. 1.2 otomatik cam tavanlı edition modeline 231k demişler. Sizce nasıldır fiyat performans iyi gibi geldi bana. Eat6 şanzıman da iyi diye duymustum.




 
14-15 ay kadar once showroom'da incelemistim. 158 civari bi fiyata alacak gibi oldum bir an ama vazgectim.

Guncel kasa Opel'lerin eski ruhu yok bence. Ozellikle ic mekan malzeme kalitesi bi keyifsiz gelmisti.
  • msb  (02.03.21 21:23:23) 
Psa aracı, şanzıman ve motor üzmez. Iç genişliği de b suv için iyidir. Ben en son makyajlanan dahil arka tasarımını begenmesem de 231k cam tavan fiyat performans güzel. Edition donanımına bakmak gerek ama 230a otomatik yerden yuksek arac bulmak zor.


  • karacigerim vur kadehlere  (02.03.21 21:25:06 ~ 21:28:29) 
arabayı pek bilmiyorum ama şanzıman iyi. 231k çok iyi fiyat bu arada, %50 vergi oranında araç bulmuşken kaçırmazdım ben.


  • signore  (02.03.21 21:25:32) 
şanzıman üzmez.


  • westblack  (02.03.21 21:27:32) 
makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı? işte bu önemli bir karar. arada fark var. ilk önce bunu teyit edelim.

1.2 turbo motor ve 6 ileri aisin şanzıman iyidir. fakat motorda uygun yağın kullanılması gerek (0w20 kullanıyorlar artık). bujilerin zamanında değişmesi gerek. çok da yüksek devir çevirmemeniz gerek. garanti çıkışından sonra bu hususlara dikkat edin.

dikkat etmezseniz sonucu ekşi sözlükte görebilirsiniz: lspi

araba yerden yüksek fakat bunu bilindik suvlar ile karşılaştırmamak gerekir. çünkü alt yapısı taaaa peugeot 207'lere kadar gidiyor. alt yapısının normal bir b sınıfı olması ama aracın nispeten yüksek görünüyor olması da dinamizmini ve tepkilerini etkiliyor.

devasa problemi olmayan, bence tamiratı da aşırı zor olmayan bir alet. fakat 231 bine yüksek görünümlü bir b sınıfı araba almak yerine c sınıfı başka bir araba da alınabilir.
  • rain when i die  (02.03.21 22:07:31) 
Evet 2021 makyajlı kasa. Babam biraz yüksek araç istediği için bunu önermiştim, honda jazz 2011den geçiş yapacak buna eğer olursa.


  • solenkol  (02.03.21 22:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.