[]

7 yıldır yoklayan eski sevgili

Eski sevgilim (o kadın, ben erkek) yaklaşık 7 senedir her 6 ayda bir yokluyordu beni, mesaj atarak.
Ben hic cevap yazmıyordum. Biliyorum yani tünelin sonu bombok yere çıkıyor. En sonunda artık yurt dışında olduğumu söyledim belki bırakır diye.
Hala mesaj atmaya devam etti, pişman olduğunu söyleyip "iyi birini bulunca birakmamaliymis onu anladım, gençtim, cahildim, artik öyle değilim" gibi şeyler dedi. ne zaman geri yurt dışından döneceğimi falan sordu. Ben de öyle bir düşüncemin olmadığını, bulunduğum yerde çok mutlu olduğumu, kendimi çoğu konuda geliştirdiğimi falan anlattım işte, yurt dışının bana getirdiği tecrübeleri vs.

En son işte böyle güzel güzel iki gün önce konuşmuştuk.

Bugün uzuuuuun bir mesaj atmış. "Senin gö*ün kalkmış bu mesaji onun için atıyorum" diye basliyor mesaj. Işte aslında ilişkiyi ben değil asıl o bitirmiş, pişman değilmiş, aslinda beni hiç sevmemiş, sadece erkek arkadaşım olsun diye benle çıkmış, ben aslında çok kötü bir erkek arkadasiymisim. Benden sonrakilerle çok daha güzel ilişkileri olmuş. vs "kaç yaşına gelmişsin bir baltaya sap olamamissin, yurt dışına çıkmayı bir marifet sanıyorsun" falan diyor bana çıldıracam ya haha. Ki birkac gün önce anlattığına göre yerinde sayan o.
Baltaya sap olmak da galiba ona göre, evlenip barklanip çocuk yapmak :D

Şimdi ben bu son attığı mesaja gülüp geçiyorum çünkü bir önceki söyledikleriyle çelişiyor.
Ama bu mesajı bana zarar vermek için attığını da biliyorum. Yani amacı beni moralman, özgüven olarak dağıtmak. Ki birkaç sene önceki ben bu mesajın altından kalkamazdi sanırım.
Neyse mesajı attıktan sonra da engellemiş beni.

Önümüzde 3 seçenek var:

1) Şimdi ben istesem başka numarayla kendisine ulaşıp onun gururunu incitecek şeyler söyleyebilirim uzun uzun..., sırf altta kalmayıp dişe diş karşılık vermek için. Öyle bir şey yaparsam biliyorum dağılır, bir daha toparlayamaz. Kudurtucu olur.

2) kendisine yine ulaşmaya çalışıp "mesajını aldım, peki :)" diyip kısa ama kudurtucu bir mesaj atmak.

3) her şeyi olduğu gibi bırakmak, hiç cevap yazmamak ve yola devam etmek.

Ben 3 numarayı seçtim ama sizin de fikrinizi almak isterim. Her ihtimalde çok eğlenceli olacak bana göre, zira egomu zaten arşa çıkardı kendisi. Yani haklı,benim gerçekten g*t*m kalktı ama sayesinde.

 
3 numara. başka seçenek düşünme. cevap vermen hata olur. cevap vermemen daha da sinirlendirir. boşver.


  • jelly bear  (02.03.21 19:30:55) 
3

ite dalaşacağına yolu dolaş derler..
  • since1907  (02.03.21 19:32:07) 
Ah ah aynı günü bekleyen biri olarak 3.


  • olaylar olaylar  (02.03.21 19:36:16) 
Engelle geç, koca avına çıkmış belli ki. İstemediğin halde engellememiş olman bile hata


  • Unde bach canim  (02.03.21 19:36:25) 
3den baska secenek mi var ?


  • orpheus  (02.03.21 19:37:29) 
Eski sevgililer arasinda koca avina cikmis, en temizi tüm sosyal medya platformlarindan engelleyip asla dikkate almamak, vakit harcamamak.


  • feliss  (02.03.21 19:42:55) 
Ben de buna benzer bir durumla sınanmıştım, bu tarz sembiyotik ilişkilerin bence kökten kesilmesi daha mantıklı. Yani ben direkt engellemeyi tercih ettim bana ulaşabileceği her yerden, kimilerine bu yol ergence gelebilir tabi ama durup durup bana bilenen, huzurumu kaçırmaya çalışan bir insanla konuşmaya devam etmektense ergen görünmeyi tercih ederim. İlişki desen ilişki değil, arkadaşlık desen o da değil. İntikam almaya, gururunu incitmeye falan bile üşenirdim yani.


  • Mizantropistt  (02.03.21 19:44:53) 
3.

Koca avı+1
  • westblack  (02.03.21 19:54:31) 
3 bence de


  • guitarissimo  (02.03.21 20:04:28) 
3 tabii ki.


  • blatta hiberna  (02.03.21 20:10:39) 
3 tartışmasız


  • mg3929  (02.03.21 20:27:51) 
Erkek wc'ye bel fıtığı yazıp altına numarasını yazmak?


  • conta  (02.03.21 20:39:03) 
conta +1


  • nahtoderfahrung  (02.03.21 20:53:25) 
3 tabi ki. Bir daha seninle iletisim kurmaya calisirsa ki calisabilir engelle kurma bence.


  • turkce konusan uzayli  (02.03.21 21:23:53) 
3 bile değil.


  • mermize  (02.03.21 21:39:52) 
siz izin vermediğiniz sürece hiç kimse sizi tam tamına 7 yıl boyunca yoklayamaz. o yüzden sanki bu tablodaki tek dengesiz oymuş gibi düşünmeyi bırakıp kendi kendinize karşı dürüst olursanız (yurt dışına taşındım bahanesi değil mesela, gerçekten o iletişim kapısını kapatmak, tamamen sıfırlamak gibi hareketlerde bulunmadığınızı ve bunun nedenlerini düşünmek gibi gibi)hangi şıkkı seçmeniz gerektiği ortada zaten.


  • Phoebe  (03.03.21 11:00:57) 
"Ben 3 numarayı seçtim ama sizin de fikrinizi almak isterim. Her ihtimalde çok eğlenceli olacak bana göre, zira egomu zaten arşa çıkardı kendisi. Yani haklı,benim gerçekten g*t*m kalktı ama sayesinde."

duyuru açma nedenini kendin yazmışsın zaten

7 yıl önce nasıl bitmişti
  • bir soru sorcam  (03.03.21 11:53:54) 
Kız şu anda kendini ezdirmiş durumda zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.


  • arnold schwarzeneger  (03.03.21 14:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.