[]

kickbox'a başlayacağım ücreti sizce nasıl ?

arkadaşlar merhabalar,

kickbox'a başlamayı düşünüyorum.

bir yer ile görüştüm aylık 250 lira dedi.

haftada 3 gün, günde 1 saat. (yani ayda 13 veya 14 saat oluyor.)

Bu ücret nasıl sizce yüksek mi normal mi?

 
Hocaya, bireysel mi grup mu olduğuna, ekipmanların düzgünlüğüne ve salonun iyiliğine göre değişebilecek bir şey.


  • Unde bach canim  (02.03.21 19:21:48) 
grup dersi olacak.

hoca 8. dan.

salona internetten baktım ring var, bazı salonlarda ring bile yok.
  • yassayf  (02.03.21 19:31:05) 
Gupta kaç kişi olduğuna...:)


  • Unde bach canim  (02.03.21 19:39:28) 
Fiyatı bayağı iyi ama grup çok kalabalıksa sıkıntı yaşarsın. Bir de kurs alanların yaşları, hal ve tavırları da işin rengini değiştiriyor. Deneme dersine katılıp etrafı kolacan etmende fayda var.


  • epistemic_regress  (02.03.21 23:45:04) 
Ben grup derslerini özel derslerden daha çok seviyorum. 250 grup dersleri için iyi. Ama yukarda denildiği gibi gelen kitleye göre çok değişiyor. Sizi uygun biriyle eşleyebilecekler mi? O kişiyle aynı frekansta mı olacaksınız? Arada manyaklar da çıkıyor direkt dalmak için büyük bir hırsla gelmiş oluyorlar.

Kalabalık olsa bile kaç hoca sizi kontrol ediyor bu da önemli. Bireysel olarak herkesi kontrol edip, yanlış hareket olduğunda müdahale edebilmeliler.

Bence bir ay gidin, çevreyi tanıyın ona göre devam edersiniz.
  • jazzabel  (03.03.21 00:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.