[]

Sizce kendimi ezdirmiş mi oldum ?

Önemi var mı bilmiyorum kadın kişisiyim. Dün direksiyon derslerim başladı. 16.00-18.00 arasında dersim olduğu söylendi.

Dün saat 15.50'de direksiyon dersinin yapıldığı yere gittim ve ders saatinin başlamasını bekledim. Saat 4'ü 2-3 dakika geçe direksiyon hocası geldi. Öncesinde karşı kaldırımda sigara içtiğini gördüm. Yani derse 4'ü 3 geçe falan başladık.

Bugün saat 15.45 gibi yine direksiyon dersinin yapıldığı yere gittim. 1-2 dakika sonra kurs aracı geldi. Bu sırada direksiyon dersi aldığım hocayı gördüm, o da beni gördü. Bu sırada telefonla konuşuyordum. Hocayı görünce ben de ders saati başlayana kadar durakta bekledim. Sonra saat tam 16.00 olunca arabanın önünde beklemeye başladım. Hala telefonla konuşurken direksiyon hocası aracın uzaktan kapılarını açtı ben de araca saat tam 16.00'da bindim. Saat 4'ü 2-3 dakika geçe hoca araca geldi, ben de hoca gelip araca bindikten sonra telefonu hemen cümlemi bitir bitirmez kapattım(5 saniye sürmüştür yani).

Bizim kursun diğer hocası önceki kursiyeri hem daha geç getirdi hem de bizden önce sonraki öğrenciyle dersine başladı. Ben de "diğer kursiyer daha geç geldi yani direksiyon dersi daha uzun sürdü, derse de tam zamanında başladılar" dedim. (Bu arada aktif olarak araba kullanmıyorum, araba kullanmayı da bu kursla öğrenicem).

Ben böyle söyleyince "ama sen de telefonla konuşuyordun ben de seni bekledim, BURASI TELEFONLA KONUŞMA YERİ DEĞİL" dedi. Ben de "Sonuçta ben de sizi beklerken, siz gelmiyorsunuz diye telefonla konuşuyordum, Sonuçta durağa geldiğimi gördünüz dedim". O da ama bak tamam ben arabaya geldim sen hala telefonla konuşuyordun dedi.

Sevgilime bu olayı söylediğimde "BURASI TELEFONLA KONUŞMA YERİ DEĞİL" lafını hangi hakla sana söyleyebiliyor dedi, neden alttan alarak konuşup kendini ezdirmişsin dedi. Sizce kendimi ezdirdim mi ? Sizce direksiyon hocası sınırını aştı mı ?

 
Bence 2-3 dakika için böyle çemkirmenize gerek yoktu. E siz çemkirince o da kendini savunmuş.

Mesela patronunuz size gelip “hayırdır 2-3 dakika önce montunu giymişsin diğer arkadaşlar sizden geç çıkıyorlar” dese ne düşünürdünüz?

2-3 dakika fazla sürmenin size ustalık katacağını düşünsem haklısınız derdim ama
  • Unde bach canim  (02.03.21 19:30:03) 
5 6 paragraf yazmana değmeyecek kadar önemsiz bi şey yaşanmış.


  • jalapeno  (02.03.21 19:34:40) 
Konuyu abartıp canınızı sıkmaya değmez bence. Adam alakalı alakasız savunma yapmış


  • gazozailacatmauzmani  (02.03.21 19:38:16) 
Sevgilin haklı. Bu ayılar kibarlıktan anlamaz. 3 dk'lık eksik para ödemiyorsan tam zamanında arabada olacak angutyus sigaratüttüreyus.


  • boray eris  (02.03.21 19:38:38) 
adam hayatında böyle bir tepki alacağı hiç bir insanla karşılaşmamış, bu tarz bir tartışma çıkacağına hazır olmadığı için bir anda düşüncesiz bir tepki vermiş, muhtemelen bu 2-3dklık tartışmanız bundan sonrası için size verimsiz bir direksiyon eğitimi olarak geri dönecek tebrik ederim sizi.

5 6 paragraf yazmana değmeyecek kadar önemsiz bi şey yaşanmış +1
  • nahtoderfahrung  (02.03.21 20:15:04 ~ 20:16:11) 
her şey bir yana, neden böyle gereksiz bir diyaloğa girdin ki? saçma bir gerginlik başlatmışsın yani. 2-3 dk geçe geldi diyorsun, ne var bunda?


  • roket adam  (02.03.21 23:05:36) 
ben daha ağır bi durum yaşamış*, agresif şekilde karşılık da vermiştim ama sonunda ne oldu? hakkım olan saatleri aşacak şekilde, fazladan direksiyon pratiği yapmama müsaade bile ettiler. özgüvenim baya yükselmişti. ehliyet çıktıktan sonra tatlı falan yaptırdım kurstakilere.

*: önce ilk ders için kurs sahibinin çağırdığı saatte binaya gidip "geç kaldın, arabalar doldu" denilerek açıkta bırakılmıştım. öfkeli şekilde eve geri dönerken telefonla aranıp "falanca araçta yer varmış. git, bin." denilince de delirmiştim.
  • sinek kral  (03.03.21 02:38:30) 
Karşılıklı abartmışsınız.
Ben direksiyon hocamla ilk gün tanıştım, sonrasında durağa geldiğimde hey hocam merhaba nasılsınız? Hocam günaydın, hocam bıkbıkbık diye selamlardım, o da gelir arabaya binerdi. Ben seslenemeden onun da bana aynı şekilde selam verdiği olurdu bazı derslerde.
Derslerimiz de hep güzel geçti, ben de kursta öğrendim.
Yani hocanızla biraz ilişki kursanız hem böyle boş sorunlar yaşamamış hem de daha verimli dersler yaşamış oalcaksınız.
  • somethinginthewayshemoves  (03.03.21 03:17:42) 
Sen gereksiz çıkışmışsın, o da hadsizce konuşmuş. Karşılıklı kötü iletişim. Qa


  • arnold schwarzeneger  (03.03.21 14:36:21) 
çok takıldıysa kafanıza kursa söyleyin hocanızı değiştirsinler olsun bitsin.

bence kafaya takılacak çok da bir şey yok.
  • drako  (03.03.21 14:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.