Giriş
(3)

Fotoğraf Sıralama

achara
Iphonedan bilgisayara aktardığım tüm fotoğraflarımı sıralamak istiyorum. Kendi kafasına göre 100APPLE, 101APPLE,...115APPLE olarak klasörlendirmiş durumda zaten. Klasörlerde önce türe göre gruplandırıp sonra tarihe göre sıralandırıyorum. Ancak bir de başka telefonlardan kaydedilmiş fotoğraflar var.
Iphonedan bilgisayara aktardığım tüm fotoğraflarımı sıralamak istiyorum. Kendi kafasına göre 100APPLE, 101APPLE,...115APPLE olarak klasörlendirmiş durumda zaten. Klasörlerde önce türe göre gruplandırıp sonra tarihe göre sıralandırıyorum. Ancak bir de başka telefonlardan kaydedilmiş fotoğraflar var. Iphone kendisi çektiği fotoğraflar IMG_... olarak adlandırırken başkaları tarafından gönderilen (whatsapp vs) fotoğraflara random harfle isim veriyor. ben tüm bunlar önemsizmişcesine; fotoğrafları oluşturma/çekilme tarihlerine göre sıralamak istiyorum. Hatta eskiden diziler için kullandığım klasörlere isim verme programları da vardı. O tarz bir şey.. Yani dümdük oluşturma tarihine göre sıralayayım. Sonra isimlendireyim.

Var mı yardımcı olabilecek ulvi kişilik??
0
achara
(02.03.21)
internette batch file renaming gibisinden arayın. işinize yarar programlar çıkacaktır.
0
co2s2
(02.03.21)
Arayüzünden de anlayabileceğiniz üzere bu konularda tek çözüm ortağınız:

www.bulkrenameutility.co.uk
0
aguen
(02.03.21)
takip
0
ala09
(02.03.21)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.