[]

Takipsizlik kararı ile ilgili bir soru

3 4 sene önce babamı bi konuyla ilgili ifade vermeye çağirmişlardi. Konu internet uzerinden yazilan bi yazi. İp adresinden dolayi babami çağirdilar. Babamın yazmadigi anlasilinca beni arastirmaslar bi kaç ay önce ben gittim ifade vermeye. Adresin bana ait oldugunu ama yazilanlarin bana ait olmadigini vs soyledim. Neyse bugun tebligat gelmis. Takipsizlik karari kovusurmaya yer olmadigina dair karar cikmis. Yetersiz delilden dolayi ve o internet kullanicisinin ben oldugumu beyan ettigimden dolayi gibi nedenlerle. Aklima takilan şey şu. Bu takipsizlik kararı babamin adina cikmis. Ama tebligatta sanki suçu ben islemisim gibi adresin bana ait oldugu vs yasilmis ama o yazilari benim yazmadigimi soyledigim belirtilmemis. Bu nedenle bana mi dava açilacak ayrica benle mi ugrasilacak yoksa konuyu tamamen kapattilar mi anlamadim. Sonucta ben de ifademi vermistim.




 
mesele tam anlaşılmıyor ama takipsizlik kararı varsa olay bitmiş zaten. muhtemelen kapanmıştır ama siz e devletten ya da uyaptan bir kontrol edin.


  • kljgslsdkjsd  (02.03.21 17:43:32) 
Takipsizlik kararı sadece babanızın adına mı?


  • han20  (02.03.21 18:50:23) 
Evet sadece babamin adına


  • pikap  (02.03.21 19:05:45) 
Konu "şahsım" ile mi alakalıydı?


  • boray eris  (02.03.21 19:28:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.