[]

renkli yazıcı seçimi

bu iş bu kadar zor olmamalı ya
Toner maliyeti burnumuzdan gelmeyecek ama gerçekten güzel renkli çıktı alabileceğimiz mümkünse canon marka bir yazıcı önerebilir misiniz?



 
şundan var bizde ;

www.hepsiburada.com

daha uygun fiyata da bulabilirsin bir araştır. cihazın olayı muadil tonerler ile mükemmel çalışması ve sorunsuz olması.
  • delidir yakalayin  (02.03.21 10:38:05) 
milyon tane model var. pixma serisine bakıyordum onda bile tonla model var.


  • kisa  (02.03.21 10:48:33) 
eğer ev için değilse ve yoğun çıktı aldığınız bir işiniz varsa konika minolta bizhub bakın. ilk başta maliyeti yüksek gelebilir. yani masa üstüne konan küçük yazıcılara kıyasla ama yoğun çıktı alıyorsanız kendini kısa sürede amorti ediyor.


  • draconas  (02.03.21 14:08:02) 
Kesinlikle Epson. Ben de sizin gibi çok baktım, hatta biraz paranoyağımdır. Canon gibi şirketler kartuş ve mürekkep üzerinden yolunu bulan şirketlerdi sonrasında teknolojiye ayak uydurmak zorunda kaldılar.
Epson'un şöyle bir sıkıntısı var, Türkiye'ye ilk geldikleri zaman bitmeyenkartuş diye bir şirket bunların çok reklamını vs yaptı ve hiç güven vermiyordu, söylenenlere göre de bunlar orijinal parçaları da söküp kendi mürekkebini falan koyuyormuş, böylece ürün garanti dışı kalıyor, senin orijinal ürününü de başkalarına satıyor ve piyasanın da üzerinde, böyle söylentiler var.
Ben bu yüzden Epson'u bir Türk şirket sanıyordum ve merdivenaltı geliyordu, sonra bakınca Seiko'ya ait olduğunu gördüm, hani şu dedelerinizi gömen saatleri yapan şirket. Hem saat üretiyor hem japon, tamam dedim, babamın sakarlıklarına karşı bile taş gibi bir yazıcı maşallah diyeyim, benim aldığım alt leveldi o kadar param yok L3151 aldım, çok da lazım değil üstü, tek dezavantajı arkalı önlüde elle çeviriyorsun o yani. Her türlü kağıt da giriyor bana mısın demiyor, teksir kağıdı falan kullanıyorum genelde mürekkebi de adeta kokluyor, dünyayı yazdım bana mısın demedi.
  • ckisc  (02.03.21 14:31:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.