[]

bu biletin ederi nedir (fatih terim imzalı)

Selamlar herkese,
Kuzenimin eline bir bilet geçmiş. 2000 yılı Real Madrid & Galatasaray maçı bileti, Fatih Terim imzalı. Kimi 5-10 bin diyor kimi 100 bine bile satılır diyor ama bilemedik. Bu işten anlayanlar var mı acaba bu biletin ederi nedir?



 
Bu tip şeylere fiyat biçmek güç. Arayanını bulursanız, onun için ne kadar önem arzediyorsa o kadar teklif eder. Abartarak şöyle söyliyeyim, adam çok zengindir milyon dolar teklif eder bu zevke kavuşmak için. Bana bedava versen gel şurda buluşalım desen gelmeye üşenirim, almam (misal). Bu çeyrek altın değil ki fiyatı olsun. Kim neye göre değer biçecek bilmiyorum. İmzanın gerçek olup olmadığı, biletin gerçek olup olmadığı gibi tespitler de gerekiyor. bi de fiyat tayininde belki kıyaslama yöntemi uygulanabilir. Şöyle diyelim, futbolcu imzalı forma kaç para eder, önemli maçta giyilmiş forma olsa kaç para eder, önemli maçta önemli futbolcu imzalasa kaç para eder, Maçta giyilmiş forma mı elinde Olsun isterdin yoksa O maçın bileti mi, hangisinin değeri daha azdır çoktur ne kadar farkeder? Fiyatı burdan hesaplayın :d


  • Kahir ekseriyet  (01.03.21 12:51:30) 
@Kahir ekseriyet, haklısınız atalım çöpe gitsin diyesim geldi :d


  • matilda  (01.03.21 12:54:25) 
O paraları etmez. Hatta para eder mi o da şüpheli. 2000 yılı Real Madrid Galatasaray maçı Süper Kupa finali olmalı. Onda da teknik direktör Fatih Terim değil Lucescu idi. Belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedim.


  • pispinti  (01.03.21 14:20:04) 
Ben olsam imzanın ve biletin gerçekliğine inanmam. Çünkü teyid edebileceğin bir mekanizma yok. Hadi diyelim fatih terime sorma imkanın oldu. Hatırlamıyorum der. Özetle bir fiyat yaz tutturduğuna çakarsın.


  • Unde bach canim  (02.03.21 15:26:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.