[]

deneme

inci saldırmış duyuru cıkmıyo diyolar dogru mudur ki?




 
yok oyle bir sey.


  • compumaster  (22.05.10 04:25:50) 
inciden saldirmaya niyetlendiler, saldirmak icin kullanici yaratan adamlarin kullanicilarini ucurduk, sonra o kullanicilarla duyuru ekleyemeyince onaylamali sisteme gectiler diye aglamaya basladilar.


  • compumaster  (22.05.10 04:26:46) 
ben de içimden duyuruya saldırmıcaklardı AGAA diyodum iyi olmuş.

duyuru vs inci ->>> winner is duyuru ^^
  • rurouni  (22.05.10 04:31:59) 
son sacmalayan kisi:

kemalettin_sert@yahoo.com
  • compumaster  (22.05.10 04:57:42) 
betfair'in ekşi duyuru'ya ne alıp veremediğini anlamış değilim. Birinin duyuruya girip 30 tane, hadi bilemedim 300 tane saçma sapan duyuru girmeye uğraşması sonrasında da bir screen capture almış olmasının ne önemi var? Bu duyuruları gören ilk mod zaten silecek duyuruları, ve bunu yapması son derece kolay.

Bunu yapmakla ne elde edilmiş olunuyor? Site çalışmaz hale mi geliyor bu durumdan?
Hayır. Ki sitenin zaten donanımsal sıkıntıları var, saldırmasan da çökebiliyor.

Sitenin kullanıcı veritabanı, güvenliği mi bozuluyor? Hayır.

Sitenin mevcut kullanıcıları bundan bir zarar mı görüyor? Evet sizin anlamsız küfürlerinizi görüp sinirleri bozuluyor. Ama bunun dışında sitenin fonksiyonel hiç bir şeyi değişmiyor.

Sitede zaten accountu olan birinin siteye 30 tane duyuru girmesini önleyememiş olmam da benim çok fırın ekmek yemem gerektiğinden oluyormuş. Ben bunu önlemeye çalışmıyorum ki. İşim gücüm yok 7/24 siteyi gözetleyemem ki, bunu kimse yapamaz.

Sitenin amacı insanlara yardımcı olmak, tarafsız ve saygılı olmak. Bunu engellemeye çalışanları siteden her zaman uzaklaştıracağım. Bu siteye girenler de bu site işlerine yaradığı için giriyor, o yüzden bu siteyı koruyacaklarına güvenim sonsuz.

benfairin amacı sitenin içeriğini kendi küfürleri ile doldurmaksa, bu amacına erişecektir. Buna kesinlikle inanıyorum. Hatta TSI 23 mayıs sabaha karşı 3'de açayım ona ve istediği 3400 kişiye account, gelsinler istediklerini yapsınlar. Sonrasında nasılsa uçuracağım...
  • compumaster  (22.05.10 07:19:04) 
@compumaster
bu siteyi kullananlara güvenim sonsuz demişşin ya, peki yapabileceğimiz bir şey var mı böyle bir durumda, site kullanıcısı olarak elimizden geleni yaparız...eminim benim gibi düşünen çok insan vardır...

  • lule  (22.05.10 11:18:23) 
bizim yapabileceğimiz modlara veya compumaster'a bildirmek durumu. elimizden fazlası gelmez.


  • lemmiwinks  (22.05.10 13:04:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.