[]

Superonline'ın başkasının faturalarını bana email atmasını nasıl engellerim

Superonline'da hiçbir ADSL aboneliğim olmamasına rağmen, e-mailime aylardır başka birinin hesabının faturaları atılıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise, aradığınız telefon e-mailinizle eşleşmiyor, o yüzden işlem yapamayız, diyor. Diyorum ki, benim aboneliğim yok, e-mailime fatura göndermeyi bırakın. Ama bunu düzeltemeyiz diyorlar. Müşteri hizmetleri telefon ile çözemeyince, internetten düzeltilmesini denemek için www.superonline.net adresine girince ise, telefonum sistemde kayıtlı olmadığını söyleyerek yine işlem yapmama izin vermiyorlar. Komik bir sistemleri var. Hiçbir yoldan bunu çözemedim. Sizce nasıl çözülür bu durum?




 
orada bulunmuyor zaten, çözemedim o şekilde.


  • silent enigma  (28.02.21 21:20:49) 
Bana da bi kac tane geliyordu, bi tanesine ulasip durumu anlattim (kredi karti ekstresiydi), tesekkur edip duzeltti.

Digerlerini de spam diye isaretledim. Gormuyorum.
  • brkylmz  (28.02.21 21:26:28) 
Superonline kesinlikle düzeltmiyor. hattın asıl sahibine de ulaşmam mümkün değil ne yazık ki. adaş benimle, o yüzden böyle bir gariplik var.


  • silent enigma  (28.02.21 21:46:39) 
bana geçen gün superbox faturası geldi 600 lira falan, direkt adsoyad@outlook yani hiç kullanmadığım bir mail sadece bütün maillerimin üstünde çok ciddi bir şey olursa kullanıyorum, adamın birine fatura kesmişler adres izmir falan maili de işte benim adım soyadımla sallamışlar ben ciddi ciddi korktum çünkü elektronik fatura her halükarda faturadır, "biz bildirdik, ödemek zorunda" falan, turkcelle bağlantıya geçtim, onun bir bağlayıcılığının olmadığını söylediler, ad soyad mail sallamışlar ondan gelmiş falan dediler ben yine de yemedim, iki gün sonra başka bir mail geldi o faturanın iptal edildiğine dair, hala emin değilim yani yeseydim yine ödemek zorunda kalmayacak mıydım falan diye.


  • ckisc  (28.02.21 22:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.