[]

açık parfümler

Döviz ile birlikte parfüm vb fiyatları da pek tabiki uçup gitmiş.

Açık parfüm konusunda erkek kokularında önerebileceğiniz markalar veya siteler var mı? Var mıdır bunların bir farkı?


 
Oriflame'e bakın derim 36 liraya 100 ml parfüm almış eşim bana. Gayet de başarılı. En son D&P den parfüm almıştım, sıkınca boyumu tahriş ediyordu.


  • Arthur Dayne  (28.02.21 17:40:24) 
Açık alacağınıza gratis gibi yerlerde uygun fiyatlı bir parfüm almak daha mantıklı bence


  • all girls dream  (28.02.21 17:43:26) 
david walker ı tavsiye ederim, baya kalıcı.
alırsan açık parfüm diye fazla sıkma sakın.

  • gaza gelen  (28.02.21 17:44:00) 
sakın sakın.
kullanmayın da gerekirse karbonat sürün geçin.

zara'ya bakın? nispeten iyidir.
eyüp sabri tuncer'ın falan atelier dükkanlarında güzel parfümler de oluyor. en kötü 70 derece kolonya serisinde ocean falan kokularına bakın. hem hijyenik olur hem de kolonyaya göre kokusu çok kalıcı.

avon ve oriflame'e de bakabilirsiniz. int.ten bulursunuz.
  • rewlack  (28.02.21 17:44:02) 
Farmasi Shooters kullanıyor kardeşim yazdan beri. 76 liraya getirttim en son 100 ml. Eski parfümü 1 million idi birebir aynısı.


  • cilekli pasta  (28.02.21 17:59:22) 
Bir kaç ay önce benzer arayış içindeyken buradan tutaste yi keşfettim. Fiyat performans olarak çok başarılı buldum. Pek açık parfüm tercih etmemiş biri olarak açık parfümerilerden bildiğimiz keskin alkol kokulu karışımlarla alakası yok bazı kokuları orijinallerinden daha kalıcı. Zaranın da güzel klonları var ama kalıcı değil malesef. Orijinal designer parfümlere yüzlerce, niche parfümlere binlerce lira verince sıkmaya da imtina ediyor insan. Donanımhaberde de yüzlerce sayfalık bir başlığı var oradan da göz atabilirsiniz. Öncelikle daha önce bildiğiniz kullandığınız bir parfümü denemenizi tavsiye ederim. Performansından memnun kalırsanız iş zaten fiyat avantajından dolayı kör alımlar yapmaya farklı bir meraka dönüşüyor.


  • glavina  (28.02.21 20:09:16) 
Açık parfümdense, Zara'nın parfümlerini öneririm.
Hem daha kaliteli, hem de kokuları iyi. Bir de uygun fiyatları.
Açık parfümden pahalı biraz ama iyidir.

seyler.eksisozluk.com
  • anten  (01.03.21 14:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.