[]

İnternet yorum

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Reddit gibi yerlerde çok kişi tarafından beğenilen iyi bir espri, iyi bir yorum yaptınız mı? Yorumunuz neydi, kaç kişi beğenmişti?




 
Reddit'te iki farklı sub'da iki farklı postum 1.5k upvote almıştı. 3000 karmamı o upvotelara borçluyum desem yeridir.


  • sydney  (28.02.21 18:24:14) 
StackOverflow sayılır mı bilmiyorum ama o var. Reputation'ımın %80'i tek cevaptan geliyor :D


  • plutongezegendegilmi  (28.02.21 20:51:14) 
reddit'te 1000 üzeri upvote alan dört yorumum var, gördüğüm maksimum 13.8k oldu tek gönderide. onun dışında 100'ün üstüne çıkan onlarca vardır, toplam yorum karmam 87k. ilginç veya komik bir şey yok, kalabalık sub'larda takıldığım için böyle.

mesela askreddit'te henüz 20 cevap olan bir başlığa yazdın diyelim. 3-5 upvote aldın. o başlık eğer patlarsa 24 saat içinde belki 100 binden fazla görüntüleme alıyor. bir kere yukarı çıktıysan da zaten gören upvote'ladığı için kolay kolay düşmüyorsun.

30 kişinin takip ettiği sub'da dünyanın en iyi esprisini de yapsan bi şey olmaz ama kalabalık bi sub'da "aynen kanka doğru diyon" yazsan 5 bin upvote alırsın.
  • der meister  (28.02.21 21:14:22 ~ 21:14:51) 
Youtube da 348 beğeni aldığım bir yorum var. Bu otelde kuzey korelilerden başkası kalamıyor ilk biz kaldık yorumuna karşın video içinde küvetin üstünde ingilizce uyarı yazısını belirtmiştim yorumda.
Kör değilsen görülecek bir ayrıntıydı ama:)

  • Unde bach canim  (01.03.21 00:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.