[]

ebay'de satış yapmak

ebay cahili için babannenize anlatır gibi a'dan z'ye süreci kısaca anlatır mısınız?
1988-90 arası topladığım ve 30 yıldır gözüm gibi baktığım barbie koleksiyonumu satacağım. letgoya koysam 50 tl olmaz mı diyecekler, ammaa sadece bu bile: www.ebay.com



 
Ne olur Barbieleri satma:(( altın değerinde onlar.


  • suicides underground  (27.02.21 11:10:11) 
@suicides underground; 8 barbie, 1 ken, 2 fatoş var. gerçek köpük yapan banyosundan havuzuna, bizim evdekinden daha dolu buzdolabına, saç bigudisine kadar her şey var. 30 yıldır saklıyorum, artık ya elden çıkarmam lazım ya da daha doğru düzgün bir muhafaza ve sergileme yolu bulmam lazım yoksa heder olacaklar.


  • halanne  (27.02.21 11:41:51) 
Paraya ihtiyaç yoksa sergilemek dediğiniz için oyuncak müzesi aklıma geldi. Uygun mu bilmem ama düşünebilirsiniz belki.


  • epitaf  (27.02.21 17:00:18) 
Benim de bir barbie koleksiyonum var. Eve gelen misafir çocuklar sulanıyor diye bavulda saklıyorum ama asla satmam:)

Oyuncak müzesi demiş bir arkadaş; eşim bana evlenme teklifini barbielerimi oyuncak müzesine yerleştirerek beni oyuncak müzesine gidelim mi diyip kandırarak yapmıştı:) aklıma bu geldi. Ama 80ler barbieleri oyuncak müzesi için fazla yeni kalabilir.
  • suicides underground  (27.02.21 23:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.