[]

Beyin ve Sinir Cerrahı

Merhaba arkadaşlar,
İzmir'de beyin tümörü ameliyatları konusunda tecrübeli doktor öneriniz var mı ciddi bir ameliyat için iyi bir doktor olması şart.

Teşekkürler

 
Hocam İzmir İstanbul diye bakmadan mutlaka Türker Kılıç dan randevu almanızı çok öneririm. Pahalı ve randevu alması zor ancak değer

www.medicalpark.com.tr
Hastanız gidemiyorsa mr ve bt lerini götürün.
  • Ruprect  (26.02.21 19:22:58) 
gecen hafata bir iş arkadaşımın babasında da beyin tumoru cıktı. ona da turker beyi tavsiye etmişler. ama çok yuksek ücret istemiş, baya çok. neyse bi tanıdıkları vasıtasıyla şimdi kartal araştırma hastanesine gittiler. orada imkanlar ve doktorlar çok iyiymiş.


  • cptxxx  (26.02.21 19:52:46) 
Prof. Dr. Mehmet Selçuki
izmir için. iyi ve deneyimli bir doktordur.

  • scudman1  (26.02.21 20:03:10) 
bu tür konularda öneri yapmak istemesem de marmara üniversitesi beyin ve sinir cerrahisi bölümünü öneririm.


  • ankarakecisi  (26.02.21 20:55:21) 
cengiz kuday. istanbul florence daydı en son. oneririm


  • agharta  (27.02.21 11:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.