[]

yasaklar hk

devletin inanilmaz bir yuku var emekli maaslarina yonelik.
hastaligin ciktigi ilk gunlerde italyada oldugu gibi, yogun bakimlar dolup tasmayacaksa, ki 1 seneyi gecti, istanbulda onlemlerin alinmis olmasi gerekiyor, neden hala maske zorunlu ve yasaklar var
bagisikligi kotu olanlar ayakta kalamiyorsa, guclu duramiyorlarsa devlet buna neden mudahale ediyor? hem de olum orani yaslilarda daha fazla, devletin isine gelmiyor mu emekli maasi alanlarin vefat etmesi?


 
"istanbulda onlemlerin alinmis olmasi gerekiyor, neden hala maske zorunlu ve yasaklar var" çok değişik bir kafa.
istanbulda tüm önlemler alındığında da maske kullanıyor olmalı.
önlem zaten maske.



neyse,
istanbul veya genel olarak her yer neden toparlanılamadı çünkü kolay değil. ekonominin işlemesi için hareketlilik; mobility gerekli. virüsü de zaten bu hareketlilik yayıyor.
bağışıklığı kötü olana nasıl bir müdahale yapılabilir?

görüyorum ki çaresizliği tatmamışsınız hayatınızda.
eksisozluk.com

covidi geçtim, bu tip konularda normal desteği bile umursamıyorlar ki?


ancak komplo teoriniz yersiz.
virüs sadece yaşlıları öldürmüyor. genç yaşta da çok insan vefat etti.
  • rewlack  (25.02.21 23:44:03) 
Onu bunu bilmem de abi istanbul açılsın ya. yeter anasını satim. Dayanamıyorum artık yemin ederim kafayı yedim. İtalya'da öle öle adam kalmadı, onlar bile açmış barlarını marlarını. Bizimkiler hakkari'yi açarız, normalleştik deriz işte kafasında.

Hayır zaten istanbul'da adam kaynıyor. İnsanlar toplu taşımada yine göt göte, dün kadıköy'e gittim. Millet kaldırımda içiyor, dalgasına bakıyor. Nasıl önleyebilirsin koca şehirde vakaları. 1 yıl daha istanbul kapalı kalsın desek, yine olmuyor işte gördük.

dayanamıyorum artık arkadaşlar, kafayı yedim. İnsan görmek istiyorum. Ayrıca o kadar mekanlara gittik, meyhanede tanıdık garsonu öptümaq bu virüs bana bulaşmadı bulaşana nasıl bulaşıyor anlamadım ya.
  • eazy  (25.02.21 23:47:35) 
her yer açılsın ölen ölsün +1. akıl sağlığımız gidiyor.


  • Anjelik  (25.02.21 23:54:07) 
i2.cnnturk.com

ayrıca bi insan bunu niye yer ya? Senin bin kere allah belanı versin çinli kere.
  • eazy  (26.02.21 00:02:57) 
Şimdi bir terazimiz var.
Bir tarafta bağışıklığı kötü olduğu için ölecekler,
Diğer tarafta canı sıkıldığı, psikolojisi bozulduğu vs. için yasakların kalkmasını isteyenler.

Şimdi biz gezelim tozalım ama bağışıklığı düşükler ölsün mü?
Yoksa bağışıklığı düşükler yaşasın ama biz gezmiyoruz diye psikolojimiz mi bozulsun?

Tarafını seç.
  • infernalcadre  (26.02.21 00:07:51) 
biz yasakçı bir kültüre sahibiz. sakız çiğneme, bacak bacak üstüne atma, kahkaha atma, büyüklerin önünde içki-sigara içme, sokakta öpüşme, el ele tutuşma, kollarını bağlama, onu giyme, bunu yeme, şunu söyleme...vb

tabi ki devlet yönetimimiz de yasakçı olacak.
  • sinek kral  (26.02.21 02:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.