[]

Just Dance

Şimdi bu oyun artık vücut tarama ile skorlandırmayı kaldırmış. Elde tutulan kontrolcü üzerinden skorlama yapılıyor ve bence çok saçma. Sadece sağ kolumu sallayarak 1. olduğum oluyor. Oyun anlamını yitiriyor.

Oyunu tüm vücudu takip edecek şekilde oynamak için eski bir konsol, kinect ve eski Just Dance sürümü ile almak ne derece mantıklı olur? Olur derseniz hangi konsol ve hangi Just Dance'i almak gerekir?


 
Konsolum yok ama arkadaşım bu oyunu oynuyor. Unlimited oynayabilmek için 2020 versiyonunu almıştı. Bunu da araştırmanı öneririm
www.microsoft.com

  • kendi helvasını kavuran zombi  (25.02.21 22:07:36) 
Browser üzerinden oynanabilen versiyonunun 1 yıllığını aldık. Ama bu ilettiğin Xbox One sanırım. Xbox One, Just Dance 2021 ve Unlimited Pass almak lazım bu durumda. 3'ü birden. Doğru mu anladım bilemedim. Bu konuda hiçbir yer net bilgi vermiyor.


  • goga  (25.02.21 22:25:05) 
Hocam ps4 ve ps camera ile oynayınca oyun anlamını kazanacaktır.


  • giovanne  (25.02.21 22:25:30) 
giovanne teşekkür ettim. Yorumlara baktım. PS Camera, PS Move, telefon ve Kinect kullanılabilir demişler. Kamera içlerinde en kötü olanıymış. Galiba bu işin oluru Kinect. O da eski teknoloji:(


  • goga  (25.02.21 22:51:52) 
Yok ya ben camera kullandım, çok da memnundum, hangi açıdan kötüymüş acaba?


  • giovanne  (25.02.21 23:04:56) 
xbox daha basarılı bence bu tarz oyunlarda. kamerası insan vucudunu algılıyor. herhangi bir alıcı olmadan, daha gercekci bir oyun deneyimi sağlıyor.

playstationda ise dediğiniz gibi eldeki kontol cihazının hareketine göre çalışması gerçekçiliğini kaybetmekte.

xbox 360 jtag'li versiyonunu kullandım. çipli versiyonu olarak piyasada adlandırılmakta.
  • kaiserr76  (25.02.21 23:09:09 ~ 23:17:11) 
oyun mu vücut taramayı kaldırmış?

xbox one + kinect ile oynuyorum. eline koluna bir şey takmıyorsun, kinect direkt algılıyor hareketlerini. 7 senedir var bende. evet biraz eski teknoloji ama neredeyse sorunsuz diyebilirim. neredeyse dedim, çünkü ayakları o kadar takip etmiyor. ayak hareketlerini sallasan da awesome alabiliyorsun.

bu durum oyunla ilgili ama bence. just dance benzeri bir de dance central oyunu var, orada ayaklar da önemli ve hata kabul etmiyor. iyi puan alabilmek için bayağı bir çalışman gerekiyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (26.02.21 08:09:49) 
Microsoft Kinect üretimini 2017'de durdurmuş. Yeni çıkan series x|s modelleri kinect desteklemiyor. Eski bir konsol almaktan kastım buydu. 2. el Xbox One ve Kinect alacağım sanırım. 4K televizyonlarda sorunsuz çalışır umarım.


  • goga  (26.02.21 10:46:33) 
bu oyunu hem kinect hem nintendo wii ile oynadım, ben kinecti hiç sevmemiştim, kontrolörsüz algılama bana daha problemli gelmişti. Halen wiiden oynamaya devam ediyorum, iki kontrolörü de elimde tutuyorum ben, dengeli güz kullanımı içi, biri aktif sadece... ps4 te move ile de oynamak isterdim, onların bileğe cırtlama aksesuarları var, sanki tutmuyormuş hissi yaşayabilirsiniz onlarla, full body deneyimi vermeyecektir tabi ama kinectin de bacak hareketlerinizi değerlendirmeye ne kadar kattığı muamma..ek olarak sanırım ps4te cep telefonu eşlemesiyle de oynanıyor, onu da bileğe kola cırtlamak mümkün. bacaklara ek tanımlama yapılır mı oraya da kontrolör cırtlasanız olur mu bilmiyorum bi bakmak lazım.
not: wiiyi hdmi dönüştürücü ile gayet rahat kullanıyorum, xbox da kullanılır hiç problem çıkmaz bence

  • ruz  (26.02.21 11:49:10 ~ 11:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.