[]

Mutfak için Smart Tv alıcam ama

Öncelikle kullanım amacım. Mutfağa annem için tv alıcam. yemek tariflerini ufak telefondan bakmasın tv ye yansıtsın diye akıllı olsun istiyorum. ama seçenekler fazla yok. Bazı tvler var ama işletim sisteminin ne olduğu belli değil?

Örnek : toshiba-tv.com Toshiba nın bunun işletim sistemi nedir anlamadım.

yani ip tv uygulaması olsun istersem neye dikkat etmem lazım.

 
Smart olmayan dümdüz ekran alıp üzerine Xiaomi Stick takmak pek mantıklı bu seçeneği değerlendirmediyseniz.


  • msb  (24.02.21 23:47:05) 
sana aci bir gercegi soyleyecegim. toshiba'lar aslinda turk mali sayilir, manisa vestel fabrikasinda uretiliyorlar :)

ingiltere'de japon malidir diye toshiba tv aldim 2 ay once, vestel manisa'da uretilmistir yazisi cikti acinca (:

cevap: android olmasi lazim. smart tv yani, (Netflix, Prime Video, YouTube & Freeview Play apps) yazmislar. wifi uzerinden bu uygulamalara baglanabiliyorsunuz, bunun disinda browser'i falan yok. benim tv'de ayni sekilde.
  • ubi dubium ibi libertas  (25.02.21 03:05:53 ~ 03:08:02) 
Mi stick, TiVo falan alırsın. İyi bir TV olsun yeter bence. Smart ozelligine çok takılma. Smart tvler maalesef yeterince smart değiller. Fiyat düştükçe smartliklari azalıyor


  • westblack  (25.02.21 04:02:10) 
Aslında mi stick güzel duruyor ama fiyatı düşürdükçe telenova grunding vs. hep bu markalar var. Bu iş içinde 2k yı geçmek istemiyorum. Philips 32PFS6805 www.hepsiburada.com var. Oda kendi sharp bilmem ne diye ürün çıkarmış. Ozaman düşük bi tv alıp mi stick almak mı diyorsunuz?


  • myopati multi minicore  (25.02.21 08:16:19) 
Ben de şöyle bir bilgi bırakayım. Smart olsun, uydu alıcısı olsun, modemi olsun dedikçe o ebatlardaki tv yi belli bir fiyatın da altında tutmak gerektiği için inanılmaz yavaş ve dandik malzemeleli üretiyorlar. Düz hızlı bir tv alıp smart için aparat almak gerçekten işlevsel.. bu arayış sizi Philips e götürür. Bunlar her şeyi bi tv ye koyuyor çünkü ama tv leri bok gibi.


  • baal  (25.02.21 08:26:57) 
32 inchte phlips var ben memnunum.
wifi ve smart tv içinde

  • liberal  (25.02.21 09:27:42) 
@baal 32 inç boyutlarında 2k altı fazla bilindik marka bulamadım.


  • myopati multi minicore  (25.02.21 14:29:33) 
Ek olarak düz Android tvlerin ve Samsung LG vs işletim sistemindeki tvlere uygun IPTV uygulamalari sınırlı. Tivo, Amazon fire stick, mi stick/box icin daha fazla sayıda ve daha kaliteli IPTV uygulamalari var.


  • westblack  (25.02.21 15:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.