[]

rte nasıl yorulmuyor?

doping veya supplement alıyor mudur? ek besin vs?

3 gün üst üste online sunum olsa yamuluyorum bem.


 
senden benden iyi besleniyor.


  • false pretension  (24.02.21 20:47:23) 
Abartmasak. Prompterdan okuyor geciyor. Hesap verme, muhabir sorusu cevaplama vs de yok. Seyahatler desen en konforlu ucaklar, araclarda.


  • neverletyougodown  (24.02.21 20:52:21 ~ 20:56:33) 
Abartılacak birsey değil. Gerçekten ben de çok merak ediyorum. O metini okumak bile yorar insanı ya. Ben o yaşta hayatta o tempoyu kaldıramam.


  • allah yazdiysa bozsun  (24.02.21 21:04:50) 
senin benim gibi beslenmiyor adam . koca ülkenin başkanı. günlük hayatta bizim hayatımızda yer etmiş, yorucu sıkıcı şeylerin hiçbiri yok hayatında. kendi normal hayatınız gibi düşünmeyin normal bir işte çalışmak gibi vs.
çamaşır yemek bulaşık ulaşım vs. hiçbiri problem değil hepsi en iyi, en konforlu en kaliteli şekilde hallediliyor. amiri yok hesap vermesi gereken biri yok. işi stressiz demiyorum elbet en stresli işlerden ama yetkileri ve gücü olağanüstü. iş motivasyonunu iş tatminini düşünün. ülke yönetiyor. koskoca 80 milyon onun ağzına bakıyor. nefret eden olduğu kadar yoluna canımı veririm diyenler de var. size hiç bir adet insan evladı senin için ölürüm, yoluna can feda tarzı bir şey söyledi mi?

günün sonunda tek yapması gereken halkın karşısına çıktığı o bir saatte en iyi performansını göstermek. e onu da 40 yıldır üst düzeyde yapıyor zaten. gözü kapalı da çıksa oraya gene yapar.
  • papuayenigine02561  (24.02.21 21:09:43 ~ 21:14:54) 
gucu seven birisi bence, ve bu onu besliyor
ayrica bizlerden cok daha iyi beslenip daha programli yasiyordur
bugun hangi corabimi giysem diye dusunmuyordur, corap danismani falan vardir.
ama evet yasina gore gayet dinamik gorunuyor
  • exlibris  (24.02.21 21:26:44) 
exlibris'e katılıyorum. benim de bu tarz tanıdıklarım var, mesela dedem 80 yaşında, covid geçirdi alzheimer parkinson kalp bel fıtığı ne ararsan var. ama işine öyle bi tutkuyla bağlı ki hala dükkanına gidiyor. evde 2 muhabbet edemiyoruz, dükkana gidince aslan kesiliyor adam. yani tutku sağlıklı tutuyordur.

bir de beslenme noktası var tabii. şeyma subaşı mesela vitamin enjekte ettiriyordu damardan, ona km bilir ne kokteyller yapıyorlardır.
  • roket adam  (24.02.21 21:29:23) 
islam için birşeyler yapıyor olmanın verdiği motivasyon da olabilir ve 7 milyon sülalesinin aç kalmayacak olması. o 7 milyon sülaleden 7 milyar yıl boyu sevap duaları gelecek sonuçta. önemli bence bu da


  • ShadowOfMoon  (24.02.21 22:03:33) 
Tipini gormediniz herhalde, korkuluk gibi geziyor yillardir.

Tabii ki ek takviye aliyordur tum devlet liderleri.
  • buf-e kür  (24.02.21 22:07:30) 
beslenmeden ziyade yaşam tarzı ile alakalı. çok genç yaşlardan itibaren sürekli bir koşuşturmacanın içinde olduğu için bu yaşta da yorulmaması gayet normal. üstte de hırslı biri olduğundan bahsedilmiş, o hırs içinde var olduğu için de hiç durmadan yıllardır hareket halinde.


  • candide  (24.02.21 23:32:27) 
Bir eli yagda bir eli balda, kimseye hesap vermiyor, adamin kankasi darbe yapti kandirildik Allah affetsin dedi cikti isin icinden, utanma, mahcubiyet sifir.

Asil bomba olan malum orgutun dag kadrosu. Hep ayni 3-4 adam senelerdir gak guk ediyor tehditler savuruyor koca devlete, hic mi saglik sorunlari yok, her an olum, operasyon, suikast korkusu, stres yasamiyor mu bu adamlar
  • speedy  (25.02.21 00:43:42) 
her insanın farklı özelliği var
rte nin enerjisi yüksek, hitabeti iyi, konuşmayı seviyor yorulmuyor

gençliğinde topçuluk da var, fiziksel altyapısı da müsait
  • bir soru sorcam  (25.02.21 00:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.