[]

Sinop’tan Yazlık Alınır mi?

Selam arkadaşlar

Sinopun ilçe köylerinden birinde deniz manzarali kucuk tek katli bir yazlik ev buldum( orali bir arkadasim onerdi)
Fiyati fena degil, bahcesi falan var sahile yakin vs tam istedigim gibi

Sinop malum guzel bi yer

İstanbulda yasayan biri olarak yazlari gider 15-20 sonra da emekliligimi burda yasarim diyordum
Ancak biraz arastirdigimda inceburunda Nukleer santral yapilma ihtimali varmis , agaclar falan kesilmis arsa hazir. Sadece malum oluşum peşkeş firma ariyor diye anlıyorum

Almak istedigim yer , santral arazisine 50-60 km uzakta olmasina ragmen tedirgin oldum
Santralin yapılma ihtimali sebebiyle bu ev almaktan vazgecmek uzereyim

Siz olsaniz ne yaparsiniz,
Santral sana uzak zarari olmaz al geç mi dersiniz
yoksa uzak dur baska yer bak mi dersiniz

Saolun

 
Ben olsam şöyle düşünürdüm.

Yazları oraya gitmek için izninizin bayağı olması lazım. Yılda bir, iki hafta kalmak için o kadar uzaktan yazlık almak mantıklı değil bana göre. Geri kalan zamanda ev boş kalacak. Amaç yazlık almaksa Sinop'a sıra gelene kadar Kocaeli, Balıkesir gibi yerler var. Hem İstanbul'a yakın olduğu için hafta sonları da gitme şansınız olur.

Eğer yazlık alma amacınız Karadeniz ise Sinop yerine Samsun daha mantıklı olabilir. Büyükşehir olduğu için imkânları daha geniş.

En kötü durumda santralde sızıntı olur. Sızıntı olursa zaten o bölge riske girer. Denizi kullanmak mümkün olmayabilir ileride ya da evi satmak zor olabilir.

Bunları düşününce ben almazdım.
  • dissendium  (24.02.21 19:08:33 ~ 19:11:29) 
Sinop 'ta insanın yuzesi gelmiyor. Tatil deniz havası yok.


  • luluki  (24.02.21 19:12:27) 
sinop'un neresinde? bizim gerze'de denize sıfır evimiz var. karadenize karşı oturup denizi seyretmek o kadar güzelki...her sene gitmek için can atıyoruz:) denizi güzeldir ama ege akdeniz gibi değildir. hafif soğuktur, tuzsuzdur ve temizdir. ama dediğim gibi akdeniz ege gibi bir yer beklememek lazım.

sinop'a termik santral yapılacaktı. iptal edildi. nükleer santrali de dondurdular henüz kesin birşey yok. hükümet değişirse büyük ihtimalle yapılmaz.
  • false pretension  (24.02.21 20:29:25) 
Al al ben bayıldım Sinop’a gelin gidiyorum


  • gatherer  (25.02.21 22:47:34) 
Haftaya bir ziyaret yapacağım tekrar bakalım


  • technicalte  (26.02.21 18:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.