[]

Gsm Operatör değiştirme, fatura tarihi

Faturalı türk Telekom gsm hattımı, bimcell'e aktarmak istiyorum.
Sorun şu ki fatura tarihi ayın 26'sı.
Gitmeden önce son faturaya kullandığım tarifeyi ve tüm paketleri kitlerler mi ?


 
Taahhüt varsa, son ay içindeysen ceza yaptırım olmaz.

Taahhüt yoksa, her ay belirli bir paket parası ödüyorsan;

taşıma 26. gün içinde bitmez de 27 ve sonrasına sarkarsa otomatikman o paket ücretini bir aylık kitler fatura ederler.

Paket yok da kullandığın kadar ödüyorsan (internet yüzünden sanmam) kaç gün ve ne kadar kullandıysan onu fatura ederler.

Bugün 24 henüz, Bimcell de Türk telekom içinde olduğu için hat taşıma diğer operatörler gibi geç değil. Hemen şimdi gidip başvurunu yap, mağaza görevlisine de acil olduğunu ve akşama bırakılmamasını rica et.

Gün içinde de MH arayıp kontrol et, bence yarına taşınmış olur, en kötü 26. gün içinde taşınır.
  • John Bloor  (24.02.21 11:47:55) 
paketindeki interneti veya dakikayı bitirirsen tamamı. bitirmediysen gün bazlı fatura kesiliyor


  • efruz  (24.02.21 12:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.