[]

son zamanlarda korona yokçuların artması

daha önce de sormuştum. ama artık iyice çok görmeye başlıyorum bu kadar ay geçmesine rağmen. özellikle twitterda. "bakın almanyadayım burda maske takan yok" gibi şeyler. abdde marketlerde yeni başlanmış maskeye.

tüm dünyada azalırken türkiyede artan vaka sayıları var.

bu insanların amaçları ne olabilir?halkın korkmasını engellemekmi? dini veya siyasi bir tarafı mı var korona yok diyenlerin?

mesela ceza almış ingilterede böyle diyen biri
www.acunn.com

 
bunlar genelde bizim çomar dediğimiz herşeyden nem kapan komplo teorisyeni tipler, bizi kontrol etmek için virüs uydurdular diye geziniyolar ortada. diğer komplo teorileri ise 5G telefon kuleleri çocuklarımızı engelli yapıyor hatta amerikada bi ara 5g sandıkları bütün telefon kulelerini bombalama furyası vardı, bill gates koronavirüs aşısına çip koydu bizi çipliyor, aşı çocuklarımızı otistik yapıyor falan diye uzuyo.


  • nahtoderfahrung  (23.02.21 12:01:59 ~ 12:03:21) 
gerçekten korona olmadığını düşünüyolar işte. 6yani ne gibi bir amacı olabilir ki? böye bir virüs olmadığını düşünüp bunu dile getiriyolar. dinle siyasetle alakası yok. korona yok diyen doktor bile var ülkede. herkes fikrini söylüyor işte, arkasında başka bir güç ya da amaç aramaya gerek yok.


  • elorelia  (23.02.21 12:13:24) 
corona'yi onceleri ciddiye alip sonralari bokunun ciktigina inanan ve ciddiye almayan da cok kisi var.
bir de bana comar demesinler diye corona'nin sacmalik olduguna inanan ama bunu soyleyemeyen poser bir kitle de var.

  • baldur2  (23.02.21 12:58:00) 
Yaz beni o tayfaya. İlk başlarda çok dikkat edip korkuyordum ama 1 sene oldu artık saldım valla ben. Yok demiyorum ama artık bulaşırsa da idare ederiz napak ya kafasındayım.

meyhaneler açılsın istiyorum. Ruhum daraldı artık yeter.
  • eazy  (23.02.21 13:03:12) 
Haberin orijinaline baktım: www.bournemouthecho.co.uk

Şimdi hiçbir yerde kadının "korona yok" dediğine dair bir kanıt yok. Facebook hesabına baktım, orada da yok.

Devlet "hastaneler dolup taşıyor" demiş, kadın da hastaneye gitmiş, bakmış ortalık sakin, fotoğrafı çekip "hani dolup taşıyordu?" diye facebook'ta paylamış. Ardından da "devlet niye yalan söylüyor" diye sormuş. Kaldı ki kadın kendine bağımsız gazeteci diyor, işi bu yani.

Ondan sonra bakıyorsun, açık açık "vay sen devlete nasıl yalancı dersin" diyemedikleri için kadına "corona denier", çomar vs diyip üstüne çullanmışlar, polis peşine düşmüş, devlet ceza yazmış, aptal beyaz yaka - okumuş tayfası da olan bitene alkış tutmuş.

Ben burada "korona yokçular"dan daha büyük bir problem görüyorum.
  • plutongezegendegilmi  (23.02.21 14:19:54) 
geçen gün böyle diyen bi taksiciye denk geldim. korona yoksa hastaneye düşenlere ne diyorsun diye sorduğumda onları da ilaçla öldürüyolar, dünya nüfusunu azaltacaklar vs. saçmalamaya devam etti. nedense en çok taksicilerde denk geliyor böyle tipler. sebep tamamen cahillik.


  • lalu  (23.02.21 14:34:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.