[]

Gopro eğer çekim yapmıyorsa soğuk havada kapanıyor

Gopro hero 8 black var. Daha bir senelik bile değil alet. Uludağa gittik. Haliyle sibiryaya gitmediğimiz için de abartı bir soğuk yok. Aleti kaska yerleştirdik, ve full şarjlı olduğundan da emindik. O ara gideceğimiz yere kadar çekim yapmadık ki maks 10 dakika olsun, geldiğimizde kamera açılmıyordu. Hiçbir ışık dahi vermiyordu. Ertesi gün full şarj tekrar denedik bu sefer biraz çektik, sonra az biraz kapadık geri bastığımızda gene şarjı bitmiş gibi çalışmadı. Yabancı forumlarda "soğuktan kapandığı" yazıyor kusura bakmayın ama başlarım öyle aksiyon kamerasına. Nasıl olabilir böyle bir şey? Sizin de başınıza geliyor mu?




 
ama millet patır putur karda video çekiyor onla? Zaten aksiyon kamerası değil mi bu? Ne yapsam kap falan mı alsam?


  • wild honey suckle  (23.02.21 08:46:58) 
evet çok saçma soğuktan kapanması, hele su geçirmez haznesinde kullanıyorsanız daha da saçma. erciyeste deli gibi kullanıyorum gopro 4 ü, soğuk nedeniyle kapandığına şahit olmadım.
batarya sorunu gibi geldi bana, garantisi varsa gönderin yoksa yeni bataryalarla deneyin derim

  • gaza gelen  (23.02.21 09:23:34 ~ 09:24:06) 
Soğukta kapanıyor evet. Hero 8'de böyle bir sıkıntı var, gopro community forumlarında da aratınca göreceksin bu sıkıntıyı herkes yaşıyor. O yüzden apar topar 9'u çıkardılar. Mümkün olduğunca cebinde taşıyıp çekim yapacağın zaman takman gerekiyor. 9'da bu durum biraz daha iyileştirilmiş durumda.

8'e mecbursan belki azaltmak için kap kullanabilirsin ama yine kafama takayım bütün gün çeksin gibi olmuyor yani.
  • roket adam  (23.02.21 09:29:26 ~ 09:37:04) 
Antalyada da ben sıcaktan muzdaripim. Ekstrem bir yol olacak ama tek seçenek powerbank ile usb takılı halde kullanmak. Ufak bir tane alabilirsiniz. Evet bu arada başlarım böyle aksiyon kamerasına..


  • denizmaniaherif  (23.02.21 11:28:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.