[]

Monster laptop kullananlar memunlar mı

Kalite çok düşük diye duydum ama siz veya çevrenizde kullananlar memunlar mı, nelerden şikayetçiler? Tşk.




 
düşük evet tavsiye etmem. beklentine de bağlı tabii.


  • Anjelik  (23.02.21 00:16:32) 
Bi laptop alıp 10 sene kullananlardanım


  • Kahir ekseriyet  (23.02.21 00:18:24) 
Biradere almıştık. Aldığının ilk senesi içinde fan sesi jet motoru dalgası gibi ses yaptı. Garantiden degisti, sonra garanti bitince aynı sorun. Bu sefer parasıyla değiştirdik. Kısa surede aynı sorun nüksetti, birader çakma bi fan buldu aliexpressten aldi yine gürültülü çalışıyor ama zaten sonra pek kullanmadi gitti masaüstü topladı. Asus, msi tavsiye ederim.


  • karacigerim vur kadehlere  (23.02.21 00:21:30) 
Menteşesi kırıldı,garantiden değişti. kasa epey dandik. Şarj bölgesinde de sorun var. Ayrıca batarya öldü, çat kapanıyor. Alalı 3.5 sene oldu.


  • ykyt  (23.02.21 00:51:25) 
2.5 yıllık bir Monster Tulpar T5 V17.1 kullanıcısı olarak şu anda aklıma gelen artılar - eksiler:

+ Performans / fiyat oranı çok iyi, elindeki bütçe kısıtlıysa daha iyi özelliklere sahip bilgisayarlar bulman zor
+ Ömür boyu ücretsiz bakım. Normalini bilmiyorum ama biraz diretirsen aynı gün bakımını yapıp veriyorlar.
+ Genel olarak teknik servis/müşteri hizmetleri oldukça yardımcı olmaya çalışıyor

- Malum fan gürültüsü: Son birkaç aya kadar çok sıkıntı değildi, ama ağır saçmalamaya başladı. Bulunduğum şehirde Monster şubesinin olmaması + covid + ders iş güç sebebiyle yoğun şekilde kullanmam gerekliliği yüzünden kargolayıp gönderemiyorum da. Harbiden kafayı yemek üzereyim.
- Parça tedariğinde sıkıntı: Ağustos ayında bataryanın şiştiğini fark ettim, çıkarttım, müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. AYLAR sonra, yaklaşık 1 ay kadar önce batarya ancak tedarik edilebildi.
- Ağır: Oyun bilgisayarı olması sebebiyle BAYAĞI ağır. Ben bu bilgisayarı 1 sene boyunca haftada en az 3 gün Halkalı - Rumelihisarı arası toplu taşımada taşıdım (yolumun tek yönü yaklaşık 1-1.5 saat sürüyordu), taşırken yer yer zorlansam da gocunmadım. Monster alıp 10 sene kullanırım diyorsan, bilgisayar el verse bile vücudun el vermeyebilir.

Özet: Bahsettiğim fan gürültüsü ve batarya sorunuyla karşılaşana kadar çok memnundum. Covid sebebiyle zaten evde olduğum için bataryanın yokluğunu hissetmedim, ancak fan gürültüsünden kafayı yiyecek seviyedeyim. Ülkenin şu durumunda iş-ders için kullanılabilecek, gerektiğinde bu bilgisayara remote bağlanacak ikinci bilgisayar bakma seviyesine geldim.
  • uyku inadim inat  (23.02.21 03:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.