[]

rüyanızda hiç müzik sesi duydunuz mu?

geçen kırmızı oda'yı izliyorduk eşimle. kız rüyasını anlatıyordu, dans ediyormuş, küçükken gittiğim dans kursunda çalan şarkıda dans ediyordum gibi bir şey diyordu. o sırada ben de bugüne kadar hiçbir rüyamda müzikle alakalı bir şey duymadığımı farkettim. böyle bir şey başına gelen var mı? yani rüyasında müzik sesi duyan (dışardan gelen sesi demiyorum tabii ki rüyanın içinde).




 
tabii ki. olmayan besteler yaptığım bile olmuştur hatta asdfghjk


  • olutaklidi  (22.02.21 23:39:55) 
rüyamda 2 saatlik konser izlemişliğim var. özellikle sevdiğim grubun konserlerine bol bol ziyarette bulunuyorum.


  • ludwig boltzmann  (22.02.21 23:47:11) 
Düşündüm de.. Hiç duyduğumu hatırlamıyorum :) Ama normalde de fazla müzik dinleyen biri değilim, belki onunla alakalıdır.


  • superfluid  (22.02.21 23:55:05) 
gerçekte hiç olmayan mükemmellikte parçalar hem de :)


  • Bluesque  (22.02.21 23:58:36) 
18 gün bedelli askerlik yaparken bir rüyamın ark fonunda Do I Wanna Know çalıyordu.

Diğer rüyamda ise bir arkadaşımın nişanlısı Lykke Li'e benziyordu. Lan diyordum ne kadar da benziyor, sonra çat Lykke Li'nin şarkısını söyleme başlıyordu. Sanırım Deep End idi.
  • put it in your appropriate place  (23.02.21 00:02:56) 
Ben de bastan sona muazzam bir Queen konseri gormustum bi kere ruyamda valla :D cok da guzeldi lan. :d


  • invictae  (23.02.21 00:23:39) 
Sanırım ben de duymadım.


  • ruhen hastayim ben  (23.02.21 00:28:55) 
duymmadım galiba, normalde de çok müzik dinlerim hatta müzik dinleyerek uyuduğum bile olur ama olmuyor


  • owaki  (23.02.21 09:58:04) 
Ben de rüyamda beste yaptığımı görüyorum, uyanınca hatırlayıp kağıda dökmek istiyorum hatta.


  • epistemic_regress  (23.02.21 13:55:09) 
evet duyuyorum. normalde hiç duymadıgım muzikleri de duyuyorum.


  • anna sun  (23.02.21 14:50:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.