[]

nasil giyinmeli? - (erkek)

gece disari cikmalik chino pantolon uzerine ve altina
1- basic tisort olur mu?
2- sneakers olur mu?
3- ikisi birden ayni anda olur mu?

 
Basic tişört yerine gömlek en iyisi olur ama illa tişört derseniz de , o zaman polo yaka tişört giyin derim.
sneakers ise olur renk uyumu olduktan sonra niye olmasın tabi ki.

  • bigcaptain  (22.02.21 15:13:40) 
gömlek olur kemerle takacan
ar. gör. tarzı ya da hafif klasik ayakkabın olacak

bi de ceket uydur

yani house md. tarzı giyin
chinoyla uğraşmana da gerek kalmaz
  • bir soru sorcam  (22.02.21 15:54:10) 
3 diyorum. basic tshirtte yaka önemli. diğer konu pantalonun içi veya dışı hakkında
www.permanentstyle.com

  • emininsel  (22.02.21 15:59:59) 
slim fit basic tshirt, chino pantol üstü çok da güzel olur ama etek uzunluğu önemli. şaldır şaldır dökülmesin. otururken ayakkabı bağlamaya eğildiğinde belin açılacakmış kadar kısa olsun veya ayaktayken sadece kemer tokalarını örtsün. (bu daha kısa aslında)


  • co2s2  (22.02.21 16:08:33) 
gece çıkmalı ama nereye gitmeli bu event?


  • eurhka  (22.02.21 18:04:08) 
@eurhka
bar mar

  • baldur2  (23.02.21 09:39:01) 
En iyisi gömlek olur. Tişört de olacaksa polo yaka slim fit daha hoş olur. Sneakers da olur bence sorun yok. Gömlekle loafer da olur.


  • pandispanya  (23.02.21 09:55:11) 
basic tisortu icine ceksem peki kot mu giyeyim chino mu?


  • baldur2  (23.02.21 09:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.