[]

Nadirkitap alisveris

Merhaba, nadirkitap’tan daha once hic alisveris yapmadim o yuzden birkac sorum olacakti.

Tam olarak hangi kitabi alacagimi bilmiyorum (konuyu biliyorum) ve kitap resimsizse almayacagim mesela ama sadece kapak resimlerini koymuslar ilana.

Saticiya mesaj atabiliyor muyuz?
Guvenilir mi, zamaninda geliyor mu? Satici yorumlarini goremedim de.

Onun disinda kitabi aldim ve begenmedim diyelim. Iade edebiliyor muyum? Normalde iade edebilmem lazim ama tam bilmiyorum. (Kargo parasi umrumda degil, o yansa da olur)
Bir de kaziklayip kaziklamadiklarini nasil anlayabilirim :D (bu biraz aptal bir soru oldu, farkindayim)
Tesekkurler .)

 
Normalde zaten kitap satan yerler telif hakları nedeniyle yırtık ve yanlış kitap gönderimi dışında iade kabul etmiyor.


  • Unde bach canim  (22.02.21 15:09:22) 
Nadir kitap baya guvenilir bir site birkac kere kullandim daha once, sorun yasamadim. Baya oldu kullanmayali saticiya mesaj atma ozelligi var miydi hatirlamiyorum. Eger yoksa saticinin adini google'da ararip iletisim bilgilerini bulabilirsiniz belki


  • fakyoras  (22.02.21 15:29:25) 
Satıcının adını Google’da aratıp telefonunu bulup aramıştım, çok yardımcı olmuslardi.


  • fever  (22.02.21 15:31:24) 
mesaj atabiliyorsun.

yüzlerce kitap alışverişi yapmışımdır. kullandığım, bildiğim en güvenilir site.
  • lesmiserables  (22.02.21 17:07:31) 
satış yapanlar sahaftır.. siteyi aracı gibi düşünebilirsin. aynı satıcıdan aldığınızda 75 tl veya 100 tl üzeri kargo ücreti olmuyor. evet satıcıya sor bölümünden mesaj atıp sorabilirsin. iade durumunu bilmiyorum zaten ikinci el olduğu için yapmazlar gibi.


  • jepa  (22.02.21 17:46:48) 
güvenilir. çok alışveriş yaptım hepsi zamanında geldi. iade yok. mesaj atabiliyorsunuz.

yalnız mesajı hemen göremeyebiliyorlar, dönüş alamazsanız arayın. bir sahafa mesaj atmıştım, direkt bizi arayın mesajları düzenli göremiyoruz yazmışlardı. sonrasında başka satıcıları da aradım bulamadığım kitaplar için, gerçekten ilgilenip yardımcı oldular.
  • juliette  (22.02.21 17:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.