[]

Steam'de Alabileceğim Oyunlar

Teknik konulardan vs hiç anlamam. Yok bilgisayarının ram'i ne, yok işlemci.

Özellikleri; Yüklü Bellek Ram: 6 Gb
64 Bit işletim sistemi(x64 tabanlı)
i5-4200M Cpu @2.50 ghz

Başka yerden detaylı bakılıyor mu bilmiyorum ama benim bulabildiklerim bunlar. Mesela bu özelliklerle Football Manager 2021 alınır mı? Bu özelliklere göre alabileceğim en güzel oyunlar hangileri? The Long Dark'ı en son 1.5 sene önce oynamıştım. Hatta Steam'e o kadar süredir girmiyorum. Galiba 2. bölümü çıkmış uzun süre önce. Onu indiririm(Galiba o da parayla iniyor. Belki 1.bende yüklü diye parayla indirmeme gerek kalmaz. Bilmiyorum artık)

Oyun türü farketmez. Aksiyon olur, dövüş olur, korku olur vs vs.. Sadece strateji olmasın yeter. Ne bileyim işte World of Warcraft gibi şeyler olmasın.

 
Almak istediğin oyunu aşağıdaki siteden seçiyorsun, kabaca sana söylüyor. sistemin yeter mi yetmez mi diye. Tam %100 doğru değil ama hiçbir teknik bilgin yoksa işini görür.
www.systemrequirementslab.com

  • mambocan  (22.02.21 14:31:02) 
google'da "can my pc run it" diye arattığınızda çıkan sitelerden bazıları minimum gerekli donanımı gösteriyor, kimisi ise direkt bilgisayarın özelliğine bakıp istediğiniz oyun oynanır mı oynanmaz mı söylüyor. siz sadece ram ve işlemciyi yazmışsınız. ekran kartı ve bilgisayarın hard diskindeki yer de önemli.

fm oynamadığım için bilmiyorum ama güncel oyun olduğu için bana yazdıklarınızdan zor oynatır gibi geldi.

oyun olarak da the room serisini önerebilirim. geçenlerde erkek arkadaşımla indirimini yakalayıp aldık. bilmece tarzı bir oyun serisi.
  • amugochi  (22.02.21 14:31:18) 
hades


  • bir garip melek  (22.02.21 14:33:23) 
cevaplar dışında alıp kurup açmazsa iade edebiliyorsun ücretsiz hak var.ben öyle yapmıştım.


  • ShadowOfMoon  (22.02.21 14:57:47) 
The long dark özelinde;

Hikayenin 2. Ve 3. Bölümü çıktı ücretsiz olarak.
  • fezagezgini_4  (22.02.21 15:11:00) 
@ShadowOfMoon ek olarak

iadenin 2 kriteri var. biri 2 saatten fazla oynamamak ve 2 hafta içerisinde iade talebinde bulunmak.
  • put it in your appropriate place  (22.02.21 15:53:03) 
çare geforcenow.


  • bahoho  (22.02.21 15:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.