[]

amazon.de laptop

selam ola,

basit iş güç için kullanmak için ana pc'ye ek olarak kullanmak amacıyla küçük, hafif, çok sıkıntı çıkartmayacak vs laptop bakıyorum da fiyatlar almış başını gitmiş.

amazon.de'yi karıştırıyorum da buradan alırsam dikkat etmem gereken şeyler neler? özellikle gümrükle ilgili bir miktar endişeleniyorum. koskoca jeff bezos bizi mağdur eder mi?

özetle, amazon.de'den laptop almak pişmanlık mıdır?

 
Satıcısı amazon eu sarl olanı satın almalısınız.Gümrük kargo dahil ücreti çıkarır sipariş ekranında.
Ben 2 defa aldım bir sorun yaşamadım.

  • E.R.W.  (22.02.21 03:17:19) 
Almancı akraba varsa ona getirtin.

Bence tek sıkıntı klavye olur. 1-2 harfin yeri değişik ve Türkçe karakter yok.

Alınır. Bir sonraki bilgisayarımı alırken bu yolu izleyeceğim ben de.
  • westblack  (22.02.21 03:19:57) 
@E.R.W
garanti olayı nasıl oluyor? korana olayı biterse eylül ayından itibaren viyana'da olacağım, o yüzden hem tr'de hem eu'da nasıl oluyor, bayağı merak ediyorum.

bir de pm attım.

teşekkürler.


@westblack
acun abi ben doçlanddan geliyom diyen akrabam ne yazık ki yok. belki bi glacolzone gibi uygulamalara bakarım ama. teşekkürler.
  • uyku inadim inat  (22.02.21 03:26:33) 
bazı ürüler burdan daha ucuza geliyor. bazı global markaların garantisi global oluyor diye biliyorum.tek sıkıntı klavye


  • ShadowOfMoon  (22.02.21 09:42:18) 
@ShadowOfMoon

klavyenin türkçe q olmaması sıkıntı değil de ikinci cihaz olarak kullanacağım için bir almanca q bir türkçe q'ya geçiş sıkıntı olabilir gibi geldi. o aklımda bulunuyor. çok teşekkürler.
  • uyku inadim inat  (22.02.21 16:15:58) 
iki tane laptop aldım almanyadan. yazarken tuşlara pek bakmam ama bazen "ç,ş,ö".(nokta),ü" gibi tuşlarda sorun yaşıyordum o yüzden ilk laptopun tuşlarının üzerine sticker yapıştırmıştım. klavye sticker diye aratın, tuş takımınızın renginde bulursunuz. bir de bilg.ı ingilizce kullanmama rağmen bazen güncellemelerde ya da windows işlemlerinde almancaya dönüyor ama çok önemli bir şey değil.
not: bizzat kendim aldım, gümrük işi ne olur bilmem.

  • semyasa  (22.02.21 17:29:03) 
@semyasa

bilgisayar windows kurulu mu gelmişti? almanca olarak kurulup sonradan ingilizce eklendiyse belki ondandır diyerek soruyorum.

ayrıca çok teşekkürler :)
  • uyku inadim inat  (22.02.21 22:28:22) 
evet windows kuruluydu, tam dediğiniz gibi oldu hatta. rica ederim


  • semyasa  (23.02.21 15:46:22 ~ 15:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.