[]

Yeğenime çocuk kitabı alacağım tavsiyeler - daha bebek

Tamam daha çok küçük (3 aylık) ama heves ettim ileriki aylarda annesinin babasının okuyabileceği eğlenceli kitap önerileriniz var mı??




 
İletişim yayınevinin çocuk kitapları çok güzel. İsmen hatırlamıyorum, bilmiyorum.


  • jalapeno  (21.02.21 16:54:43) 
masal kitabı alabilirsiniz. Her güne bir masal ya da masallarla dolu bir yıl olabilir.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (21.02.21 16:59:35) 
  • duyurukullanıcısı  (21.02.21 17:07:13) 
İş bankasının hareketli kitaplarını bebekler seviyor. 6. Aydan sonra ilgisini çekebilir.


  • curukturpkokusu  (21.02.21 20:12:38) 
annesinin babasının okuyabileceğinden ziyade, direk kendisinin mıncıklayabileceği kitaplar tavsiye ederim ilk etapta. "ilk kelimelerim" tarzı kitaplar olur, dokulu "dokun-hisset" türü kitaplar olur, hareketli kitaplar olur, el kadar minik kitaplar var kalın karton, onlar da çok güzel oluyor. arkadaşımın bebeğine çok kitap aldık bu tür, hep çok sevdi, şu anda da kitap seven bir çocuk. bunlar başlangıç için güzel oluyor, anne-baba buralardaki kelimeleri de onunla beraber okuyabilir, ona bir şeyler anlatabilir. zaten masal falan için çok küçük aylar bunlar bence, çocuğun önce kitap olayına kendisinin alışması bana daha mantıklı geliyor.

örnekler:
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
  • nimberjack  (21.02.21 21:45:26) 
Düzenli aylık 100 tl civarı veririm derseniz biz oğluma 9. Aydan sonra adım adım büyüyorum setlerine üye olduk, o ayki gelişimine göre her ay düzenli set geldi. hem kitaplar hem aktivite objeleri hem oyunlar vs vs. Oğlum çok sevdi, hep ilgiyle oynadı, kitaplarını kurcaladı. İyi ki abone olmuşuz diyorum. Şimdi 19 aylık bu ay aon kitabı gelecek ama hala eski kitaplara dönüp kurcalıyoruz.
Size bütçe olarak fazla gelirse ailesine çıtlatın belki onlar yüklenir :)

  • somethinginthewayshemoves  (22.02.21 01:09:24) 
www.hepsiburada.com

Bu seferlik bunu aldım diğer aylarda da tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerleyeceğim cevaplar için teşekkür ederiim.
  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (22.02.21 11:15:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.