[]

yurtdisi sitelerden buyuk veya pahali urun siparis verilebiliyor mu?

atiyorum amazon usa'dan macbook yada mutfak robotu alsak. yada gonderen herhangi bir siteden. mumkun mu? evetse ne gibi riskleri olur?




 
alabilirsin. amazonsa hiç sıkıntı olmaz. vergiyi baştan alıyor zaten


  • jelly bear  (21.02.21 14:24:44) 
Eskiden 1450euro gibi bir limiti vardi, hala oyleyse bu soylediklerin o sinirda degil. Buraya gonderiyor olmasi lazim, amazon en iyisi bu konuda cunku vergiyi onceden soyluyor


  • fakyoras  (21.02.21 14:35:12) 
Risklerden biri garantisinin olmaması. Bozulduğunda cebinden ödersin. Apple'ın bazı ürünlerinde uluslararası garanti oluyor ama onun da belli kısıtları var. Örneğin ABD'de satılan bazı model iPhone'larda donanımsal farklılıklar olduğu için Apple Store Türkiye'de garanti kapsamına girmiyor.


  • himmet dayi  (21.02.21 14:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.