[]

Dis beyazlıgı bir estetik kaygı mı sağlık problemi midir? Bıktım.

çay severim, kahve falan içmem. tatlı, tuzlu bile çok yemem ama dislerim sarı bir ölçüde. bu lanet disleri beyazlatma yapmadan beyazlatan bir dis macunu yok mu? dis etlerim de çok hassastır.

-tükürüğüm hafif kıvamlıdır.
-colgate klasik kullanıyorum
-çok fazla içerik olan colgate'ler dis etlerine zarar verir mi

 
Marvis in beyazlatıcı diş macunu benim dişlerime bayağı yaradı. Tadı ağır değil, fiyatı biraz tuzlu, ama çok uzun süre gidiyor.


  • Una mujer  (21.02.21 14:09:32) 
dişindeki katmanı çizecek granül-kristal içeren herhangi bir diş macunu işe yarar
diş etlerin için soft-ekstra soft fırça kullan, ip kullan, bir yerden sonra güç kazanacak
herkesin diş minesi beyaz değil. yakın zamanda alakalı bi duyuru vardı, şunu paylaşmışlardı static.independent.co.uk www.youtube.com
  • esref  (21.02.21 14:47:57 ~ 14:48:08) 
market macunuyla dişleriniz beyazlamaz.
opelesence falan kullanacaksınız.
bir de klinik tipi veya dişçi kontrolünde evde kullanılabilir beyazlatmadan neden kaçınıyorsunuz?
evde çözüm bir yere kadar olur.
  • rewlack  (21.02.21 19:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.