[]

kamp için bu çadır nasıldır?

selamlar, keyfine düşkün yeni bir kampçı olarak çadır araştırıyorum. şu çadırı inanılmaz beğendim, yüksek olması da rahatlık ve havadarlık açısından hoşuma gitti. kar hariç 4 mevsim olarak baktığımızda bu tarz bir çadırın dezavantajı olur mu (ağırlık haricinde)

nordisk.eu

fiyatı gözardı edelim şimdilik.

 
4 mevsim degil ki bu. dezavantaji ortadaki polun sabit kalmasi. gerdirmeleri cok iyi yapmali ve cadirin icinde kıprastıkça dokunup bozmamalisin. kazıklari duzgun cakabilmen icin kaziklarin rahat girebilecegi yumusaklikta ama hemen cikmayacak sertlikte ideal topragi bulman gerekecek. sadece cimenlik alanlarda-festivallerde vb. kullanmayacaksan ızdırap olabiliyor bunlar.


  • unabomber  (21.02.21 09:22:47) 
Mahruti çadır derler bu arkadaşa.kurulumu kolaydır.tek kişi rahatlıkla kurar,uzun boyda rahatsız eder sanırım linkteki cadir klasik olanlardan daha yüksek.konik yapısı hem sıcak hem soğuk havada avantaj sağlar.millet ne der kısmına takılan bir adamsan gidip kızılay çadırı almışın derler.materyalleri genelde yeni nesil çadırlardan biraz geridedir ama zemheri kışta bunun içinde durma planın yoksa hiç bozmaz.

Detaya girmeye başlayınca olmaması için 50 sebep sıralanabilir ama evereste çıkacakmış gibi şunlu bunlu olsun,buda eksik olmasın diye çadır alıp,sonra çevresi briket duvarlı kampingte dayı bi el atsanıza diye yardım aramanıza gerek olmayan,muhendislikle uğraştırmayan çadırdır.orta direği dik ve gerdir,bütün olayı bu.
  • duptıs  (21.02.21 10:01:22 ~ 10:02:24) 
Bunlardan ankarada yapan birisi vardı. Hatta bi tarafına baca için yer yapıyordu. İçine küçük kamp sobası kuruyordun.


  • 1917  (21.02.21 10:28:29) 
almadan önce kurulumu ve temizliği için video varsa incele


  • plastic_angel  (21.02.21 11:06:53) 
www.youtube.com burada kurulumu var, kolay görünüyor. bente tek sıkıntısı yüksek olması, ağaç altına kuramazsın kolay kolay, su gerçirmezliğini de ayrıca bir kontrol etmekte fayda var, tentesi pamuktan.

bu arada kamp'a gittiğinde çadırda sadece 5/6 saat uyumak için vakit geçiriyorsun ne yapacaksınn ev gibi çadırı?
  • selam  (21.02.21 11:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.