[]

kartepe kayak merkezine çıkış formülü

haftasonu izmit'te bir otelde kalacağız ancak kartepe kayak merkezine çıkmamız gerekiyor.

lakin girişte jandarma kontrol yapıyormuş, green parka rezervasyonu olanları alıyorlarmış.

lakin bazı gruplar da çıkabildiklerini iddia ediyorlar, sadece yöntemi çözemedik.

nedir bu işin yöntemi arkadaşlar? insanlar haftasonu sokağa çıkma yasağı varken green park'ı kullanmadan kartepe kayak merkezine nasıl çıkıyor?

 
Merhaba.
Çarşamba günü oradaydım. Ben de merak edip orada yaşayan hatta iş yapan iki arkadaşımla uzun uzadıya 'neden böyle' temalı görüştüm.
Hafta sonu çıkış yasağını delen kitle içinde olmak istiyorsan akp' den ya da jandarma' dan torpilli olman lazım. Herhangi bir yasak delmeden kalmak istiyorsan da cumadan itibaren tepedeki otelde kalıp kimi alternatif kayak merkezlerine göre göre yüklü miktarda para bayılman gerek. Pistlerin ve hizmetin azlığı vs ile ters orantılı.
Bana kalırsa Kartepe, hafta içi artı kısıtlı zamanda günübirlik yapılacak kayak/board aktivitesi dışında tercih edilmemesi gereken bir yer. İşletme kalitesi dolayısıyla hizmet kalitesi düşük, fiyatlar yüksek.
Yola biraz daha erken çıkıp sırasıyla Kartalkaya olmadı Uludağ günübirlik turlar için bile daha iyi seçenekler.
  • oldcosmos  (21.02.21 14:50:34) 
Geçen hafta sonu yasak varken gittik. Evet haftasonu torpilli olanlar çıkabiliyor zirveye sadece, önünde cumhurbaşkanlığından yazı olan araçlar bile vardı. Biz otelde kaldık, gecelik 1000 liraydı ve dandik otele kesinlikle değmedi.


  • roket adam  (05.03.21 00:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.